11 heinÀkuuta, 2024

J. S. Meresmaa: Poika valkean, renki raudan

Oon ihan 😭, kun nyt on tÀÀ duologia luettu ja haluaisin vaan palata Rauniaraan ja tietÀÀ lisÀÀ nĂ€itten ihmisten ja olentojen ja elontojen elĂ€mistĂ€. Jennyn kans luettiin tĂ€mĂ€ jatko-osakin.




Rakastan edelleen tĂ€tĂ€ maailmaa. Nyt ehkĂ€ vielĂ€ enĂ€mpi, ku ekan osan jĂ€lkeen. Oikeasti, puolet kirjasta meni siinĂ€, ku surin sitĂ€, ettĂ€ kohta oon lukenu tĂ€n. Se kertonee ihan tarpeeksi kuin paljon oon Rauniara-fani ja kuin mielenkiintoinen tÀÀ maailma on? Voitko, Meresmaa, pliiiiiiis, kirjottaa jatkoa tĂ€lle? 

TĂ€ssĂ€ oli osin samat tutut henkilöt kuin ekassa osassakin. LisĂ€nĂ€ nyt Myrrys sai oman ÀÀnen. Moni asia selvisi, moni asia jĂ€i auki. Oikeasti, niin paljon jĂ€i auki ja vaivaamaan, ettĂ€ Meresmaa saa luvan kirjottaa tĂ€lle jatkoa! 💗😂 Minen kestĂ€ muuten!

Kuten instagrammissa kirjoitin tÀstÀ:
"Voisitko @jsmeresmaa millÀÀn jatkaa tĂ€n duologian trilogiaksi tai siitĂ€ vielĂ€ pitemmĂ€lle?😭 Tuntuu, ettei oo elĂ€mÀÀ tĂ€n jĂ€lkeen. TykkĂ€sin nĂ€istĂ€ tyypeistĂ€ niin paljon.♥️ Haluan tietÀÀ mitĂ€ Rauniarassa tulee tapahtumaan ja miten Malkan, Aronan ja Myrryksen elĂ€mĂ€t jatkuu."

Ekaa kerran elÀmÀssÀ joku kirja ja joku maailma kalahtaa muhun nÀin paljon, ettÀ ihan ruikutan kirjailijaa kirjoittamaan lisÀÀ tÀstÀ maailmasta ja nÀistÀ hahmoista. Huh huh!

En pysty edes kertomaan kirjan tapahtumista tÀn kummemmin, etten spoilaa ketÀÀn. Tuli niin monenlaisia yllÀtyksiÀ!

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti