08 elokuuta, 2022

Tatsuya Endo: Spy X Family 2-4

Mää oon ihastunut kovasti tähän Spy x Family- sarjaan! Tää on vaan niin hyvä!



 
Tää kakkososa oli täydet viisi tähteä! 

Anya aloittaa eliittikoulussa, jonka käynnin avulla hänen isänsä aikoo edistyä vakoilussaan. Anya kätevänä välikätenä tässä hommassa. Anya on kyllä ihan mahtava telepaattikyvyillään, joista ei hänen adoptiovanhempansa tiedä mitään. Lisäksi hänen tulkintansa asioista lapsena tuo eteen mielenkiintoisia tilanteita. Anya myös kovasti yrittää miellyttää Twilightia ja Yoria eli adoptiovanhempiaan.




Kolmannessa osassa päätähtenä on Anyan adoptioäiti Yor, joka on salamurhaaja. Siitä ei luonnollisesti kukaan muu tässä perheessä tiedä. Paitsi tietysti Anya, mutta hän tulkitsee lukemansa ajatukset omalla tavallaan. Lisäksi Yorin veli Yuri tulee kuvioihin ja sekottaa soppaa, koska hän on salaisen poliisin jäsen. Välillä nauroin ääneen tätä lukiessa.




Tässä neljännessä osassa päätähtenä on kannen koira. Anya on pelastanut hengen ja ansainnut koulussa tähden sen ansiosta ja palkinnoksi hänelle etsitään lemmikkiä. Koira pystyy näkemään tulevaisuuteen ja Anya telepaattina näkee koiran aatokset ja niin alkaa sitten pommi-iskujen estäminen. Lorun lopuksi koira päätyy Anyan perheeseen ja koiran nimeksi tulee kaiken lisäksi Bond, Anyan lempitv-sarjan mukaan. 


Tää sarja on kyllä vienyt mut mennessään. Innolla ootan aina seuraavan osan käsiin saamista. Tätä on tällä hetkellä yhteensä 9 osaa, joten ei ihan heti oo loppumassa. Toivottavasti kirjastoon hommataan kaikki osat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti