18 heinäkuuta, 2023

#naistenviikko: Susanna Laine & Terhi Ketola-Huttunen: Epätäydellisen naisen itsetunto

Tuijatan blogissa julkaistiin haaste naistenviikkoa koskien. Lähdin mukaan, että jos sais ees yhen jutun tehtyä aiheeseen liittyen. Heh, ja miten siinä sitten kävikään? Mulla on naistenviikon jokaiselle päivälle postaus! 😂





Viikko on hyvä aloittaa epätäydellisyydellä. 💛 Meistä kukaan ei oo täydellinen ja sillain on hyvä.




Kiinnostuin tästä kirjasta Susanna Laineen takia. Itsetuntokin on minua kiinnostava asia. Siinäpä kaks hyvää syytä tarttua tähän kirjaan. Kirjassa käydään Laineen kokemusten ja Ketola-Huttusen teoreettisemman tiedon pohjalta läpi asioita, jotka liittyvät itsetuntoon. Oli vallan mainio paketti tämä kokonaisuus, kun ei ollut pelkkää tietoa, vaan se oli yhdistetty ihmiselämän juttuihin eli Laineen elämänkokemuksiin ja tarinaan ylipäätään.

Kirjassa käsiteltiin tunteita, tärkeää itsemyötätuntoa ja muita elämänkohtia itsetuntoon liittyen. Ihan hirveän syvälle ei menty, mitä oisin ehkä kaivannut tähän. Joka tapauksessa hyvä starttipaketti aiheeseen, eli mitään ei menetä tän lukiessa.

Kirjassa Benjam Pöntisen valokuvia kuvituksena.


Ootko lukenu tätä? Tykkäsitkö?
Kiinnostaako lukea tää?

6 kommenttia:

  1. En ole lukenut, mutta mikä ettei, voisin kyllä lukea.

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, mullakin ilmaatuu useampi postaus, kun on lukulistalla naiskirjailijoita... kuunneltua.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Hienosti sanottu tuo "meistä kukaan ei ole täydellinen ja sillain on hyvä". Itse olen näin vanhempana alkanut nauttiakin omasta ja toisten epätäydellisyydestä, koska se tekee ihmisistä mielenkiintoisempia ja omilla tavoillaan persoonallisia. Täydellisyys olisi tylsää.

    VastaaPoista