23 lokakuuta, 2023

E-sarjakuvia

 Opiskelujen myötä oon ruennu tosiaan lukemaan myös e-kirjoja ja näitä e-sarjiksiakin! Avautunu nyt ihan uus maailma mulle kirjojen suhteen!



Heather E. Schwartz & Chris King: The day the towers fell

Tää on opettavainen tarina New Yorkin terrori-iskujen tapahtumista, joissa ollaan nykyhetkessä ja menneessä. Tää on siis tehty ihan opetuskäyttöön. Oli suht lyhyt, mutta tykkäsin!




Aminder Dhaliwal: Woman world

Tää oli dystopia maailmasta, jossa miehiä ei enää vaan synny. Kaikki syntyvät lapset on tyttöjä ja ennen pitkää kaikki miehet ovat hävinneet maailmasta, jolloin pitää rueta keksimään uusia keinoja saada lapsia. Tää kertoo siitä maailmasta, millaista siellä on. Oli kyllä mielenkiintoinen!






Thi Bui: The best we could do

Tämä sarjakuva oli koskettavakin perhetarina. Vietnamin sodan pakeneminen, uuteen maahan asettuminen ja elämä siellä. Pidin paljon. Kertoo traumoista ja niiden vaikutuksesta ja uudesta elämästä erilaisessa maassa. Yrityksestä ymmärtää vanhempiaan.


Nää oli kaikki mielenkiintoisia sarjakuvia. En ollut edes tiennyt/älynnyt tsekata e-kirjaston sarjakuvia. Niitä on paljon! Enimmäkseen kyllä englanniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti