31 joulukuuta, 2019

Välipäivien lukumaratonin kooste: Miten mulla meni maratoonaaminen?

Nyt välipäivien lukumaratonin koostetta kehiin! Luvassa pitkähkö sepustus.




Perjantai 27.12.

Aloitin lukumaratonin jo yöllä, ku valvoin. Luin klo:1.25 alkaen 1h ajan Tarinoita suomalaisista tytöistä jotka muuttivat maailmaa- kirjaa. Se eteni 65 sivua.

Sitte yöunet tähän väliin. Jatkoin aamupäivällä klo:9.30 ensitöikseni Ennen olin pakolainen- kirjaa. Sain kirjan loppuun. Aikaa näihin viimeisiin 132 sivuun meni 1h50min.

Pieni tauko ja jatkoin klo:11.40 Tarinoita suomalaisista tytöistä. Luin kirjan loppuun eli 84 sivua ja aikaa meni siihen 1h20min.

Georgen lukemista jatkoin parin tunnin tauon jälkeen. 2h15min lukuaikaa ja kirja eteni 71 sivua.

Sitte taas parin tunnin tauko ja päätin tarttua Artemikseen, että josko se etenis. Alku ollu takkunen sen kans ja saanu luettua vaan 26 sivua sitä. Klo:19.15 jatkoin ja luin 45min ja etenin hurjat 20 sivua. Tunnin tauon jälkeen uus yritys. Toiset 45min ja toiset 20 sivua. Ei tää nyt etene. Päätin jatkaa sitte Oman näköinen elämä- kirjaa. Luin sitä 10min ja etenin 7 sivua ja tein kirjan tehtävät luetuilta sivuilta lukemisen päälle. 

Tuli ton jälkeen olo, että nyt riitti lukeminen tältä päivää. Siirryin kattomaan BookTube-videoita.


Päivän saldo:
8h5min
399 sivua
2 kirjaa loppuun


Lauantai 28.12.

Päätin tarttua vielä kerran Artemikseen, että josko se etenis. Jos ei, ni jätän suosiolla sen kesken. Puolilta päivin alotin lukemisen ja nyt kirja imas otteeseensa, ku juoni nytkähtiki kunnolla eteenpäin. Luin sitä 4h putkeen ja kirja eteni 145 sivua. Wou! Jäin tähän kirjaan nyt koukkuun.

Ku on nää junnujen jääkiekon mm-kisat ja liiga-pelit, ni jääkiekkoa piti kattoa välissä. Jatkoin Artemiksen lukemista klo:18.40 ja luin sitä 2h ja se eteni 63 sivua. Sitte iski väsy ja elämä ja siirryin taas kattoon BookTube- videoita. 

Huomena vielä vika maratonpäivä! Saattaa lukeminen jatkua yöllä jo, jos ei uni tuu. 

Päivän saldo:
6h
205 sivua


Sunnuntai 29.12.

Päivän luku-urakan aloitin Artemiksella. Klo:11.10 tartuin kirjaan ja luin 1,5h ja loput 53 sivua. Artemis on nyt luettu! Kannatti yrittää tän lukemista, ku oli lopulta hyvinkin lukemisen arvoinen kirja.

Ruoan laiton jälkeen sen paistumista odotellessa tartuin taas Georgeen puoli kolmen aikaan. Pikkusta vajaa 1,5h luin ja loput 60 sivua eli sain Georgenkin loppuun. Oli ihana kirja! <3

Sitte taas näitä junnujen mm-kisoja ja niitä katsellesssa tartuin lukupinon sarjakuvaan. Ihmenaisen luin katsomisen lomassa, 45min ja 128 sivua siinä neljän ja viiden välillä.

Kirjaston sivuilta huomasin, että joku onneton oli varannu Caitlin Moranin Naisena olemisen taito- kirjan ja mulla ois pari päivää aikaa lukea se, ennen ku pitää palauttaa. Päätin tarttua siihen, vaikka ei ollu mun lukupinossa. Aloitin lukemisen klo:17.40 ja luin 1h20min ja 47 sivua.

Kolme varttia myöhemmin tartuin Uusi Sarjakuvantekijän Oppikirjaan. Luin kolme varttia ja 15 sivua. Alko mieli kuplimaan ideoista, ku erään ystäväni kanssa mietitty yhteistä sarjakuvan tekemistä. Puoli tuntia myöhemmin jatkoin tätä kirjaa ja luin 1h ja etenin toiset 15 sivua. Sitte taas ideoitten ylöskirjaamista.

Klo:22.30 jatkoin Moranin kirjaa puolille öin asti. 1,5h ja 50 sivua.  Kirja pääsi hyvälle mallille. Lopetin kirjaamisen ja jatkoin lukemista vielä puoli kolmeen asti. :D

Päivän saldo:
7h55min
368 sivua
3 kirjaa loppuun


Lukumaratonin saldo yhteensä:

22h
972 sivua

Tää lukumaraton meni aika hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti