26 maaliskuuta, 2024

Sateenkaarevaa rakkautta

 Kaksi ihanaa rakkaustarinaa! Molemmat englanniksi luettuna. 

Mulle ei enää heteroromantiikka oikein uppoa. Onneksi on näitä sateenkaarevia rakkaustarinoita enenevässä määrin, joten pääsen nauttimaan myös romantiikastakin silloin kun sitä kaipaan.


S. W. Searle: Patience & Esther

Tää oli aikas ihana sarjakuva! Patience ja Esther ovat samassa paikassa töissä, rakastuvat. Tämä kertoo heidän elämästään. Kun työt loppuvat kartanossa, he muuttavat Lontooseen ja rakentavat sinne omaa elämää yhdessä. Kaikenlaista tapahtuu, varsinkin kun suffragetit "mellastavat" ja asiat ovat murroksessa. Pidin siitä, miten sarjakuvassa kuvattiin seksuaalisuutta, seksiä, ajatuksia, tunteita. Ihana!


Alice Oseman: Heartstopper 5

Viimein tuli jatkoa Heartstopper-sarjalle! Oon niin odottanut! Tässä osassa Nick ja Charlie ovat tilanteessa, jossa Nick on yliopiston valinnan edessä ja se tietää heille joko eroa tai etäsuhdetta. Sitä käydään läpi. Lisäksi pojat haluavat alkaa harrastaa seksiä ja sitäkin käydään läpi. Varsinkin kun Charliella siihen heijastelee syömishäiriö. Oli kyllä taas ihana sarjakuva! Ja mikä parasta, Oseman tekee tähän vielä ainakin yhden osan lisää! 😍

2 kommenttia:

  1. Sinulle sopii varmaan hyvin Adam Silveran kirjasarja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä en ookaan lukenu vielä! Kiitos vinkistä! <3

      Poista