lauantai 23. tammikuuta 2016

Katse menneisyydestä

Mary Higgins Clarkin Katse menneisyydestä on kirja, jota luin yli kuukauden. Hitaasti eteni siis meno!

Päähenkilö Laurie Moranin aviomies murhattiin heidän poikansa silmien edessä. Murhaaja "Sinisilmä" uhkasi samalla seuraavaksi tappaa Laurien ja sitten heidän poikansa, Timmyn. Kirjassa seurataan Sinisilmän suunnitelman etenemistä viiden vuoden tauon jälkeen.

Toisena juonena kirjassa on Laurien suunnitteleman tositv-sarjan kuvaukset. Tämä juoni on paljon mielenkiintoisempi, kuin Sinisilmän metkut.


Kirja oli toisaalta ihan mielenkiintoinen, toisaalta taas tylsä ja ennalta arvattava. Lukukokemuksena njääh ja jees. Loppuun asti piti silti lukea! En kuitenkaan suosittele tätä. Clarkin kirjoista on mielikuva, että aiemmin vuosia sitten lukemani olisivat olleet parempia. 

6 kommenttia:

 1. Mie oon tainnu lukea vaan yhden Mary Higgins Clarkin kirjan. Vaikka se oli tosi hyvä, niin jostain syystä ei oo ikinä tullu tartuttua tän teoksiin uudestaan - outoa.

  En ees tähän hätään muista mikä sen kirjan nimi oli, mutta siinä pidettiin naista ja lasta vangittuna jossain hylätyssä metrotunnellissa tai vastaavassa. :D Pitääkin koittaa muistaa MHC kun taas joskus eksyy kirjastoon.

  VastaaPoista
 2. Joskus tätä kädessä pidin ja mietin, ostaakko vai ei. Onneksi en ostanut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eipä tää munkaan hyllyssä sijaansa ansainnu. :D

   Poista