torstai 29. joulukuuta 2016

Villa Sibyllan kirous

Joku on vähän koukuttunut Vera Valan Arianna de Bellis- dekkareihin. Luin Villa Sibyllan kirouksen ja aloitinki jo viime yönä seuraavan, ku uni ei tullut taaskaan.


Arianna saa toimeksiannon Katia Levriniltä, joka saa uhkauskirjeitä. Katia haluaa selvittää lähettäjän. Asiaa tutkiessaan Arianna törmää mithra-kulttiin ja Legio Sacrorumiin sekä Roomaan syntyneeseen uuteen mafiaan. Ariannan oma menneisyys myös sekoittuu tutkintaan ja hän saa selville lisää asioita unohtamiltaan vuosilta.

Kirja oli hyvin mukanaan vievä ja oikein ahmin tekstiä eteenpäin. Ja heh, tosiaan aloitin jo seuraavan osan lukemisen yöllä. Unettomuus tahtoo vaivata ja mikäs sen parempaa tekemistä silloin kuin lukea hyvää kirjaa hermojen menettämisen ja itkukohtausten sijaan.

4 kommenttia:

 1. Lukeminen kannattaa jos on unettomuutta. Jos unettomuus on lievää, se saattaa auttaa nukahtamisessakin. Jos en saa unta, en jaksa tuntitolkulla maata sängyssä yrittäen, ihan mielelläni tartun siinä vaiheessa kirjaan, ellei aamulla ole jotain tärkeää menoa :)
  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää luen aina niin kauan, että alkaa väsyttään. Vaikka ois aamulla menoa. Mulla ei uni tuu varsinkaan, jos tietää, että aamulla pitäis olla menossa. :D

   Poista
 2. Minä laitan joskus äänikirjan päälle, kun koetan saada unen päästä kiinni. Mun puhelimessa on Elisan sovelluksessa semmoinen torkkunappi, kirja ei jää koko yöksi korviin soimaan kun sieltä valitsee sopivan ajan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun puhelin on niin kampura, ettei siihen voi laittaa mitään ylimääräistä. :D Äänikirja ois kyllä kätevä, ku vois sängyssäki kuunnella miestä häirimättä!

   Poista