08 helmikuuta, 2021

Ystävänpäivän lukumaraton 12.-14.2.2021

Tulevana sunnuntaina on ystävänpäivä, joten ensi viikonloppuna pääsee nauttimaan lukumaratonista ystävänpäivän kunniaksi.
 Lukumaratonin säännöt:


- Kaikki 24 tunnin tai jos haluat niin 48 tunnin aikana luettu kirjallisuus lasketaan mukaan (perinteinen kirjallisuus, sarjakuvat, runot, äänikirjat jne).

- Maratoonaamisen voi aloittaa perjantaina 12.2. ja sitä voi jatkaa sunnuntaihin 14.2. (esim. perjantaista klo 17.00 lauantaihin klo 17.00) oman valinnan mukaan.

- Maratoniin saa sisältyä taukoja, mutta ne lasketaan mukaan suoritusaikaan.

- Maratonista voi halutessaan blogata etukäteen, sen kuluessa ja jälkikäteen. Voit esimerkiksi kertoa tunnelmista, uusista ideoista ja hyvistä lukuvinkeistä. Maratonin lopuksi lasketaan luettu sivumäärä/kuunneltu minuuttimäärä ja kirjataan ylös luetut/kuunnellut kirjat sekä tehdään koontipostaus ja linkitetään se tässä blogissa 16.2. julkaistavan postauksen kommenttikenttään.

- Voit osallistua myös ilman blogia ja ilmoittaa loppufiilikset, luetut/kuunnellut kirjat ja sivu/minuuttimäärät 16.2. ilmestyvän koontipostauksen kommenteissa.


Ihanaa päästä taas lukumaratoonaamaan!

8 kommenttia:

 1. Mukana! En tiedä saanko kokonaista maratonia luettua Blogistanian kirjallisuuspalkintojen äänestyksen järjestelyiltä, mutta ainakin jonkin verran olisi tarkoitus lukea ja lukupinoon on varattu jo paljon sarjakuvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Eka osaanottaja. :D Lukkee sen minkä pystyy, niin aattelin itekin.

   Poista
 2. Mukana ollaan! Olen jotenkin alitajuntaisesti odottanut tätä jo useita viikkoja. :D

  VastaaPoista
 3. Mukana ollaan!
  Minäkin olen näitä odottanut!

  VastaaPoista
 4. Hep, minäkin osallistun! Hieman ex tempore -idea tämä, mutta onneksi lukemista löytyy. :)

  VastaaPoista