01 tammikuuta, 2024

Lukuhaaste 2024 itselleni

 Ajattelin olla niin hurja tänä vuonna, että:

  • lukisin enimmäkseen vain vanhoilta tutuilta kirjailijoilta kirjoja, eli niiltä jotka ovat jo blogissani tai joista en ole vielä blogannut, mutta olen lukenut vuoden 2023 viimeiseen päivään mennessä (ne näkee GoodReadsista ja StoryGraphista)
"Poikkeuksena" tähän:

  • lukupiirit, joita mulla 3 säännöllistä + 2 satunnaista lukupiiriä
  • tenttikirjat
  • hyllynlämmittäjät eli omat kirjat hyllyssä ja e-kirjat tietokoneen uumenissa
  • nyt julkaisuhetkellä lainassa olevat kirjat: kavereilta 10, OverDrive 5, Ellibs 5 ja kirjasto 61
TÄMÄ ERITTÄIN TÄRKEÄ: 
  • kirjaston sivujen varauslista jouluaattona 2023, jossa 100 varausta + OverDrivessä 3 varausta (lisäys 5.1.2024: 1 varaus Kainuun kirjastossa, unohdin tämän); tämän varauslistan saan lukea tyhjäksi vuoden 2024 aikana, mutta en saa varata muita ku lukupiiri- ja tenttikirjoja, ennen kuin varauksia on yhteensä alle 20, enkä lainata muita ku lukupiiri- ja tenttikirjoja ja listassa olevia varattuja kirjoja, ennen kuin kirjastolainoja on yhteensä alle 30 (sori minä)
Tein koosteen mun varauksista ja jos kiinnostaa ni sitä pääsee kattoon tästä linkistä. Julkaisen sen siksi, että saan sopivaa painetta pysyä tässä haasteessa. 😁 Laskin, että noista kirjaton varauksista 37/103 on sellaisilta kirjailijoilta, jotka löytyvät jo mun blogista.



Mummon tyyli on pettämätön! Tätä tavoittelen tällä haasteella tässä kirjojen keskellä. Tää nimittäin välillä ressaa aika paljon, että lainarajat ja varausrajat ja eräpäivät paukkuu kirjaston sivuilla ja kirjahylly on niin täynnä lainassa olevia kirjoja. Haluan takaisin siihen, että välillä voi vaan haahuilla kirjaston hyllyjen välissä ja tutkailla kirjoja sieltä täältä ja sitten lainata, jos kiinnostaa. En oo tehny sitä maailman aikoihin, koska tää varaus- ja lainaushommeli lähti ihan käsistä koronapandemian myötä.

Toivottakaa siis onnea, että onnistun tässä! Aattelin tehä väliaikaiskatsauksia 2-3 kuukauden välein, niin pääsettte seuraamaan miten tää sujuu. (Ja minä pysyn ruodussa sen takia. 😂)

4 kommenttia:

  1. Onnea haasteelle! Mielenkiintoinen haaste ja mielenkiintoista seurata, miten pärjäät haasteen kanssa. Olen samaa mieltä kanssasi, että kirjastossa on kiva vain kävellä ja viettää aikaa hyllyjen välissä kuljeskellen.
    Ihanaa Uutta Vuotta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onneakin tähän tarvitaan.
      Ihanaa uutta vuotta sullekin, Anneli! <3

      Poista