04 syyskuuta, 2018

Enkelintekijä

Vähiin nämä Camilla Läckbergin kirjat käy, ennen kuin loppuvat. Enkelintekijän jälkeen minulla on enää kaksi tähän sarjaan kuuluvaa kirjaa lukematta. Mitä mää sitten teen?




Tässäkin kirjassa juoni etenee kahdessa tasossa, nykyhetkessä ja menneessä. Nykyhetkessä Erica ja poliisit selvittävät Ebban (jonka perhe katosi hänen ollessaan 1-vuotias) ja hänen miehensä Mårtenin remontoimaan taloon kohdistunutta tuhopolttoyritystä. Myöhemmin taloa vielä ammutaan. Joku selvästikin yrittää saada heidät lopettamaan ja lähtemään. Jäljet tuntuvat johtavan Ebban menneisyyteen. Mitä Ebban perheelle oikein tapahtui? Menneessä taas kerrotaan niitä vaiheita, jotka johtivat Ebban perheen katoamiseen.

Kirja oli taas niin hyvä ja mielenkiintoinen! Läckberg ei petä! Ahmin tämän kirjan päivässä. Ei vain malttanut laskea käsistään. Oikeasti mietin, että mitä minä sitten teen, kun ei ole enää Läckbergejä lukematta? Kuka ois yhtä hyvä dekkaristi?

2 kommenttia:

  1. Minulle tämä Enkelintekijä oli kirja, jonka jälkeen päätin olla lukematta Läckbergin kirjoja. No juu luin vielä Leijonankesyttäjän. Läckbergiltähän ilmestyy tänä vuonna uusi kirja.
    Voi kuule voit aloittaa vaikka Kristina Ohlssonin dekkarit Läckbergin sijaaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohlssonin kirjoja en olekaan vielä lukenut! Eli niitä kohti siis.

      Poista