25 toukokuuta, 2020

Helatorstain lukumaratonin jälkipuinti

Elämä tuli väliin ja pääsinkin maratoonaamaan vasta lauantai-iltana. Ei tullut neljän päivän maratonia niin kuin suunnittelin!

Aloitin lauantaina klo:21.30 aikaan illalla. Eka kirja ei ollut sitten edes mun lukupinossa. Luin Kaisa Kuurneen ja Simo Kuurneen kirjoittamaa kirjaa Sisäisen orvon viisaus. Sitä luin hurjat 6 sivua. Sitten siirryin lukemaan Scott Kellyn Kiertoradalla- kirjaa. Sitä luin 7 sivua ja siinä vaiheessa silmät lupsui niin paljon, että aloin nukkumaan.

Sunnuntaina pääsin lukemaan vasta illalla. Aloitin lukemisen n. klo:18.40. Jatkoin Eva Enslerin Vaginamonologeja. Luinkin sen yhdeltä istumalta loppuun. 129 sivua meni niin että hujahti! (Ja oli hyvä!) Siitä sitten jatkoin Niillas Holmbergin Jos itseni pelastan itseltäni- runokirjalla, jonka olin alottanut pari päivää sitten. Senkin luin loppuun, 69 sivua. Sitten kello olikin jo sen verran, että 24h maraton tuli täyteen.

Yhteenveto:
Kaisa Kuurne&Simo Kuurne: Sisäisen orvon viisaus; 6 sivua
Scott Kelly: Kiertoradalla; 7 sivua
Eva Ensler: Vaginamonologeja; 129 sivua
Niillas Holmberg: Jos itseni pelastaisin itseltäni; 69 sivua

Yhteensä:
211 sivua

Sellainen maraton tälla kertaa. Joskus käy näinkin.


Ps: Kuvaton postaus, koska Blogger ei suostunut lataamaan kuvia postauksen kirjoittamishetkellä.

Pps: Kuva lisätty tosi paljon myöhemmin.


2 kommenttia:

  1. Sait kuitenkin kaksi kirjaa loppuun sunnuntai-iltana, hyvä tulos sivumäärältäänkin. Joskus jotkut kirjat innostavat enemmän kuin toiset, siksi minulla on yleensä useampi kirja kesken.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on nykyään aina sen sata kirjaa kesken. :D Mutta joo, oon tyytyväinen tähän tulokseen, vaikka sainkin vähemmän luettua ku suunnittelin.

      Poista