maanantai 9. marraskuuta 2015

Täydellinen avioliitto

Toinen Hilary Boydin kirja, Täydellinen avioliitto, tuli luettua parissa päivässä. Boydin tarinankerronta iskee minuun täysillä!


Kirjan päähenkilön, kuusikymppisen Joannan, mies jättää hänet rakastuttuaan mieheen. Kirja kuvaa Jon toipumista tästä yllättävästä iskusta kolmenkymmenen avioliittovuoden jälkeen. Kirjan lopussa he lopulta palaavat jälleen yhteen monien mutkien jälkeen.

Kirja on viihdyttävä ja mukava lukukokemus. Pidin kaikesta tässä kirjassa, paitsi loppuratkaisusta. Tätä kirjaa voin suositella kaikille. Mukavaa aivot narikkaan- luettavaa maustettuna pienesti synkemmilläkin virroilla.

4 kommenttia:

 1. Tulee tosta juonestä mieleen Grace and Frankie-niminen sarja, jota katselin keväällä. G:n ja F:n miehet ovat työtovereita ja vuosikymmeniä kestäneiden avioliittojen jälkeen he vihdoin kertovat vaimoilleen (sarjan ekassa jaksossa), että tahtovat eron ja mennä keskenään naimisiin. Ihan hauska sarja ja kivan erilainen, kun pääosassa ei ole kiiltokuvamaisia nuoria vaan rehellisesti vanhoja ihmisiä, vanhojen vaivoineen. :D

  https://en.wikipedia.org/wiki/Grace_and_Frankie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tainnu kuulla tosta sarjasta! Haa, piti syöksyä Netflixiä tutkiin ja sieltä löytyy yks kausi tota sarjaa.

   Mää inhoan sellasia täydellisiä päähenkilöitä kirjoissa, esim. Danielle Steelin kirjoissa semmosia on ihan liikaa.

   Poista
 2. Aihe vaikuttaa kiinnostavalta ja kirjan kansi on upea.

  Me otimme nyt ilmaiseksi HBO:n kuukaudeksi, sillä sain kuulla, että The Affairin toinen tuotantokausi meni siellä. Kohta taas olemme The Affairin uskomattomassa avioliittodraamassa;)

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kyllä kannattaa lukea!

   Hmm. Pitää varmaan iteki ottaa ilmanen kuukausi HBO:ta. Sitte kohta on kahen loukussa, ku Netflixkin... :D

   Poista