maanantai 25. heinäkuuta 2016

Porto Francon vartija

Fanitan Ann Rosmania! Ei siitä pääse mihinkään!


Klöverönin saarelta suosta löytyy naisen ruumis, jolla on sylissään vastasyntynyt lapsi. Karin Adler hälytetään kesken purjehduksen tutkimaan tapausta. Samaan aikaan eräässä saaren perheessä on meneillään kriisi, koska Vendelan veli vaimoineen haluaa myydä heidän saarella olevan talonsa. Pikkuhiljaa tilanne kärjistyy perheen kesken.

Nykyhetken rinnalla kulkee tarina Agnesista, joka pakenee kotoaan edessä olevaa avioliittoa. Agnes naamioutuu mieheksi, Agneksi. Hänen tarinansa liittyy hyvin läheisesti suosta löytyneeseen naiseen ja vauvaan. Tarina on jännittävä ja hyvin kutkuttava kaikkine käänteineen.

Hehkutan edelleen Rosmanin kirjoja! Ne vaan ovat niin hyviä! Googletin vähän ja sain selville, että Rosmanilta olisi lisäksi kolme kirjaa kirjoitettuna tähän sarjaan. Niitä ei vaan ole suomennettu vielä. Vieno toive kustantajan suuntaan lähtee täältä.

2 kommenttia:

  1. Olen lukenut kirjan Majakkamestarin tytär. Näitä liikkuu minun suunnalla huonosti.Haluaisin lukea Rosmania lisää. Majakka miljöönä on heikkouteni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjastosta varmaan saa varaamalla parhaiten? Majakoissa on kyllä sitä jotain!

      Poista