19 lokakuuta, 2019

Kuolema kulkee kulisseissa

Huh. Ollu aika rankkaa tässä pari kuukautta enemmän tai vähemmän. Sen takia ei oo jaksanu kirjottaa tännekään mitään postauksia, vaikka varastossa niitä ois odottamassa, että teen ne loppuun. No, koitan nyt edes yhden saada tänne.




Minerva-kustannuksen sivuilta lyhyt tiivistys tämän kirjan juonesta:

"Amerikkalaisella elokuvatuottajalla, Larry Brookerilla, on käsissään elokuvaprojekti, joka voi lopultakin olla hänen suuri läpimurtonsa. Maailmankuululle rocktähdelle, Gaialle, päärooli elokuvassa lupaa hänen epätoivoisesti kaipaamaansa uskottavuutta näyttelijättärenä – ehkä jopa Oscar-palkinnon. Kuvauspaikaksi valitulle Brightonille suuri Hollywood-elokuva merkitsee valtavaa PR-nostetta, jonka arvoa ei voi rahassa mitata.

Rikosylikomisario Roy Gracelle elokuvaprojekti on vain toteutumistaan odottava katastrofi. Hänet on määrätty suojelemaan Gaiaa, joka on uhattu tappaa, mikäli hän ottaa elokuvaroolin vastaan. Ensimmäinen murhayritys tapahtuu jo ennen kuin tähti lähtee kotoaan kohti Englantia. Ja Brightonissa Gaiaa väijyy pakkomielteinen ihailija. Odottaen, tarkkaillen, suunnitellen…"

Tää kirja oli tämmönen perus Roy Grace. Viihdyttävä, ihan jännä, perusmättöä siis dekkariksi. Tää ei ollu mun suuri suosikki, mutta just semmonen kirja, jonka lukee sillon, ku tarttee aivot narikkaan, eikä oota mitään tajunnan räjäyttävää kirjalta. 

Moneskohan Roy Grace tää jo oli? Vielä taitaa mulla olla lukematta jokunen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti