06 elokuuta, 2020

Top 10 kiinnostavimmat kirjahyllyn lämmittäjät

Kopioin hävyttömästi Elegian postauksesta idean tähän postaukseen. Omat hyllynlämmittäjät ku ei pahemmin oo tänä vuonna muuta tehneetkään ku uskollisesti lämmittäneet kirjahyllyä. Josko tästä sais pontta lukea niitä? Mitkä kirjat edes tällä hetkellä kiinnostais mua eniten lukea? Lista mieleen tulevaisuuden mukaan. Luvassa kirjakuvien sillisalaatti ja kootut selitykset.


Michelle Elman: Am I Ugly?

Ostin tän 2v sitten ilmestyessään, koska oon seurannu Elmania pitkään somessa. Ja en oo saanu vieläkään luettua tätä. Huoh.




Megan Jayne Crabbe: Body Positive Power

Jaaaa, tän kirjan ostin 3v sitten ilmestyessään. Samat syyt ku Elmanin kirjan kohdalla. Toinen huoh.




Rea Tiirola-Tyni: Oksat valoa/ Kirjeitä Maurice Ravelille

Isosiskon viime vuonna postuumisti julkaistut runokirjat. En oo uskaltanu vieläkään alottaa näiden lukemista. Ovat samoissa kansissa, toinen alkaa kun kirjan kääntää nurinpäin. Pelkään lukea näitä, koska tiedän kuulevani sivuilta Rean äänen, kuten hänen aiempaa runokirjaansa Silti kirkas (Runo-Kaarinan voitto) lukiessa kävi. On niin suunnaton ikävä häntä.




Edward Kelsey Moore: The Supremes at Earl's All-You-Can-Eat 
The Supremes Sing the Happy Heartache Blues

Nämä kirjat ostin itselleni tammikuussa synttärilahjaksi. Kutkuttavat mieltä jatkuvasti. Milloinkahan viimein tartun näihin?




Leena Lehtolainen: Hilja Ilveskero- sarja:
-Henkivartija
-Oikeuden jalopeura
-Paholaisen pennut
-Tiikerinsilmä

Luin tän sarjan joskus vuosia sitten ja pidin tästä tosi paljon. Kiinnostaa lukea uudelleen. Nää kannet on niin hienot näissä kirjoissa. Tajusin kun rupesin ottamaan kuvaa näistä kirjoista. Kissa-teema.




Semmoset oli mun top 10:ssä. Mites teillä?

12 kommenttia:

  1. Kiva postausidea. Jokaisella on varmaankin näitä kirjahyllyn lämmittäjiä. Sinulla onkin mielenkiintoisia kirjoja. Minulle on noista tutut ainoastaan nuo Lehtolaisen kirjat, jotka itsekin olen aikoinani lukenut. Minulle tulee omasta kirjahyllystäni mieleen heti ensimmäiseksi Anni Kytömäen Kultarinta. - Mukavaa tulevaa viikonvaihdetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oispa kivaa lukea sunkin vastaava listaus! Näistä saattaa aina löytää jotain omalleki lukulistalle.

      Poista
  2. Surullista kuulla, ettei isosiskosi ole enää elossa.

    Minulla ei kirjahyllyssä ole juurikaan lukemattomia kirjoja (ilmeisesti olen poikkeus kirjabloggaajien keskuudessa), vaan pyrin lukemaan kirjat suunnilleen ostojärjestyksessä. Sellaisia kyllä on, jotka voisi lukea uudestaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot kyllä sitte poikkeus! :D Mulla ku on noita kirjaston kirjoja niin jäätävä määrä lainassa, ettei omasta hyllystä kerkeä lukeakaan.

      Poista
    2. Annoin itsestäni vähän liian säntillisen kuvan :-). Pyrin kyllä lukemaan kirjat ostojärjestyksessä, mutta lukemiseen saattaa mennä puolikin vuotta, jos on tullut ostettua paljon kirjoja, ja tällä hetkellä kirjat odottavat epämääräisessä pinossa eikä hyllyssä.

      Poista
    3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    4. Ja nyt puhun vielä lisää itseäni vastaan :-). Kirjahyllyssä on ollut jo vuosia muutamia sellaisia äidiltä perittyjä kirjoja, joista olen ajatellut, että joskus ne voisi lukea, mutten ole vielä saanut sitä aikaiseksi. En laskenut niitä mukaan aiemmassa viestissä, koska en ole itse hankkinut niitä, mutta on niitä hyllynlämmittäjiä siis minullakin.

      Poista
    5. No mää jo säikähin, että jos ei yhtään oo. :D

      Poista
  3. Voi ei, surullista siskosi poismeno :( Suru ottaa aikansa ja anna sen ottaa. Hänen kirjansa odottavat kyllä <3

    Suuri osa näistä mainitsemistasi kirjoista on minulle vieraita. Leena Lehtolaiset ainoita "tuttuja", mutta niitäkään en ole lukenut. :D Lehtolaiselta olen lukenut vain yhden romaanin, Jonakin onnellisena päivänä. Se on itsenäinen romaani, suosittelen! Luulen, että kirja voisi sinua kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistot ei onneksi häviä. <3 Eikä nää kirjat, joista kuulen hänen äänensä.

      Mää en oo tajunnutkaan, että Lehtolaisella on itsenäisiäkin kirjoja. Jotenkin eläny Maria Kallio ja Hilja Ilveskero- sarjoissa mielikuvat. Ettei muita ees ois. Pöh. Ja meen googlettaan nyt heti.

      Poista
  4. Mullakaan ei ole pahemmin hyllynlämmittäjiiä...
    Minusta Leena Lehtolaisen parempi sarja on Marja Kallio...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunpa mullakaan ei ois.

      Mää joskus alotin ton Maria Kallio- sarjan ja lopetin sen ekan kirjan kesken, ku ei lähteny yhtään vetämään. Tuo Ilveskero taas uppos. Miettiny, että mikähän siinäkin on, ku sama kirjailija kuitenkin.

      Poista