sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Kesken jääneitä vol.3

Kesken jääneiden kirjojen kolmas postaus.

Pekka Hiltunen: Vilpittömästi sinun

Hiltusen kirjan vaikuttivat mielenkiintoisilta eri blogeista lukemieni arvosteluiden perusteella. Valitettavasti itse en päässyt puusta pitkälle tämän kirjan kanssa. Heti alusta alkaen vain tökki ja tökki. Ei siis minun makuuni ollu tämä. Harmittaa vähän.

Kuva täältä


Michael Mortimer: Neitsytkivi

Enpä päässyt alkua pitemmälle tämän kirjan kanssa. Mulla oli tylsää. Noin 40 sivua sinnittelin ennen kuin luovutin. Takakannen perusteella houkutti kirja. No, meikä on semmonen lukija, että mut pitää heti ottaa mukaansa yleensä.Sofi Oksanen: Norma

Sain luettua 15 sivua. Kertakaikkisen tylsää tekstiä. Vähä kuin oisin lukenu jotain lakitekstiä. Ajatukset alkoi heti harhailemaan ja samaa kohtaa piti tankata monta kertaa. Huh hei! Kuvittelin Oksasen suosion perusteella hänen kirjoittavan hyvin ja mielenkiintoisesti. Petyin kyllä tämän kirjan kohdalla.Tällaisia kesken jääneitä tällä kertaa. Näitä aina välillä tulee.

2 kommenttia:

  1. Väkisin ei kannata lukea. :D Tykkään itse Hiltusen sarjasta, mutta eka osa on vähän hajanainen (ok, ehkä loputkin mutta siihen kai tottuu...). Normakin oli ok, vaikkakin vähän hitaasti kehittyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väkisin ei kannata vääntää kirjoja eteenpäin tosiaankaan. Vähä sama, ku söisit pahaa ruokaa. :D Mää oon näköjään sellainen lukija, joka pitää napata heti jollain tavalla.

      Poista