perjantai 8. kesäkuuta 2018

Hunger


Roxane Gay on totisesti tehnyt minuun vaikutuksen. Hunger on kirja, joka melkein joka sivulla sai minut tuntemaan tuttuuden tunnetta ja nyökyttelemään.Hunger on kirja, jossa Gay kertoo kokemastaan joukkoraiskauksesta ja sen seurauksista. Ne seurauksethan ovat hyvin universaalit kaikkien seksuaalista väkivaltaa kokeneiden joukossa. Yksi käsittääkseni melko yleinen seuraus on ylipaino, jota kirjassa käsitellään erittäin paljon ja joka on kirjan pääasia minun mielestäni. Itsellenikin ylipaino on seuraus kokemastani seksuaalisesta väkivallasta.

Kuvat Insta-Storeistani.


Todellakin löysin itseni kirjan sivuilta. Välillä tuntui, että Gay kirjoittaa minusta. Hänen ajatuksensa ja tunteensa olivat niin samaistuttavia minulle. Minun on/oli helppo ymmärtää se, kuinka omasta kehosta voi tulla vihollinen, koska se aina muistuttaa tapahtuneista.Tämäkin kuva Insta-storystani.

Minusta Roxane Gayn Hunger on tärkeä kirja. Se on merkittävä. Se on vaikuttava. Jokaisen pitäisi lukea se ja ymmärtää sen sanoma. Harva kirja tekee minuun ihan tällaisen vaikutuksen. Edelleen mietin kirjaa, vaikka sen lukemisesta on jo pari kuukautta. Todellakin aion ostaa tämän hyllyyni ja lukea vielä monta kertaa uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti