08 kesäkuuta, 2018

Hunger


Roxane Gay on totisesti tehnyt minuun vaikutuksen. Hunger on kirja, joka melkein joka sivulla sai minut tuntemaan tuttuuden tunnetta ja nyökyttelemään.Hunger on kirja, jossa Gay kertoo kokemastaan joukkoraiskauksesta ja sen seurauksista. Ne seurauksethan ovat hyvin universaalit kaikkien seksuaalista väkivaltaa kokeneiden joukossa. Yksi käsittääkseni melko yleinen seuraus on ylipaino, jota kirjassa käsitellään erittäin paljon ja joka on kirjan pääasia minun mielestäni. Itsellenikin ylipaino on seuraus kokemastani seksuaalisesta väkivallasta.

Kuvat Insta-Storeistani.


Todellakin löysin itseni kirjan sivuilta. Välillä tuntui, että Gay kirjoittaa minusta. Hänen ajatuksensa ja tunteensa olivat niin samaistuttavia minulle. Minun on/oli helppo ymmärtää se, kuinka omasta kehosta voi tulla vihollinen, koska se aina muistuttaa tapahtuneista.Tämäkin kuva Insta-storystani.

Minusta Roxane Gayn Hunger on tärkeä kirja. Se on merkittävä. Se on vaikuttava. Jokaisen pitäisi lukea se ja ymmärtää sen sanoma. Harva kirja tekee minuun ihan tällaisen vaikutuksen. Edelleen mietin kirjaa, vaikka sen lukemisesta on jo pari kuukautta. Todellakin aion ostaa tämän hyllyyni ja lukea vielä monta kertaa uudelleen.

1 kommentti:

  1. Can I just say what a relief to search out somebody who truly knows what theyre speaking about on the internet. You definitely know how you can bring a problem to light and make it important. Extra individuals must learn this and perceive this side of the story. I cant imagine youre no more popular because you definitely have the gift. slots for real money

    VastaaPoista