03 elokuuta, 2019

Caliban's war

Caliban's War jatkaa tarinaa siitä, mihin Leviathan wakes jäi. Tarina on kyllä todella mielenkiintoinen! Tässä kirjassa tuli uusia henkilöhahmoja ja esimerkiksi YK:n tyypistä, Avasaralasta, ei oikein voinut kuin tykätä.




Ganymedellä siepataan pikkutyttö, Mei, joka on vakavasti sairas. Hänen isänsä Prax lähtee jahtiin löytääkseen hänet. Samaan aikaan Ganymedelle hyökätään ja se aloittaa Maan ja Marsin välillä sodan. Hyökkäyksestä jää henkiin ainoastaan Bobbie ja hän joutuu todistajan roolissa Maahan, Yk:n ja Avasaralan hoteisiin. Holden ryhmänsä kanssa taas lähtee Ganymedeen ottaakseen selvää hyökkäyksestä ja heidän ja Praxin tiet yhyttävät. He saavat selville asioita, joista asia johtaa toiseen ja juoni senkus kiihtyy ja huh huh!

Tää kirjasarja on kyllä mielenkiintoinen kuin mikä! Ja tietysti lopussa oli sellainen cliffhanger, että oikein ärsytti, kun ei ollu seuraavaa kirjaa jo hyllyssä odottamassa lukemistaan.

Oon kyllä ylpeä itsestäni, että 30-vuotiaana aloin kehittää onnetonta kielitaitoani ja nykyään pystyn vallan mainiosti lukemaan kirjoja englanniksi. Kielitaito avartaa maailmaa käsittämättömän paljon! Nyt mulla on meneillään ruotsin kielitaidon parantaminen. Saapa nähä miten tässä käy. :D Ruotsi ku ei oo läheskään niin hyödyllinen kieli ku englanti. Haluan silti osata senkin, koska oon sitä kouluaikoina kuusi vuotta opiskellut ja mielestäni omalla kohdallani olisi melkoista jo opitun hukkaan heittämistä, jos en parantaisi sitäkin taitoa, kun kiinnostusta mulla kuitenkin on näinkin paljon asiaan. Ruotsin jälkeen käyn sitten saksan kimppuun. Sitäki kouluaikoina opiskelin viisi vuotta. Haluaisin opiskella vielä aivan uusiakin kieliä, esim. ranskaa, espanjaa, arabiaa, venäjää, japania jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti