01 kesäkuuta, 2020

Lilian Thuram: Vår historia

Jalkapallosta en pahemin välitä, enkä ollut koskaan kuullutkaan tällaisesta jalkapalloilijasta ku Lilian Thuram. Ruotsinkielen petrausprojektini takia lainasin tällaisen sarjakuvan.




Sarjakuvassa Thuram kertoo elämästään ja kuinka hän lapsena muutti Ranskaan Guadeloupesta. (Googletin ja Guadeloupe on Ranskan hallinnon alainen saari Karibianmerellä.) Ranskassa hän kohtaa vanhemman mustan miehen, joka kertoo heidän yhteisen kotisaaren historiasta. Thuramin tarina oli mielenkiintoinen ja hänen kotisaarenssa tarina oli mielenkiintoinen. Kaiken kaikkiaan lukemisen arvoinen sarjakuva.

2 kommenttia:

  1. On ollut kiva lukea myös vanhempia postauksiasi sarjakuvista. Luen sarjakuvia aika harvoin, enkä ole tajunnutkaan miten monipuolisista aiheista sarjakuvia julkaistaan. "Kirjaston kissat" on yksi sarjis, johon pitää tutustua jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Määki oon nyt viime vuosien aikana innostunu sarjakuvista enemmän sen myötä ku oon lukenu kirjablogeistä niistä. Sarjakuvat on hyviä myös sillon, ku iskee lukujumi, ku niitten avulla siitä pääsee yli.

      Poista