09 heinäkuuta, 2020

Gengoroh Tagame: My Brother's Husband

Tää on niitä sarjakuvia, jotka on viihdyttäviä monin tavoin: välillä naurattaa, välillä ehkä vähä suututtaa, lukiessa jännittää että miten tää jatkuu ja päättyy.




Yaichin oven taakse ilmestyy mies, joka sanoo olevansa hänen kaksoisveljensä Ryojin aviopuoliso Mike. Yaichi ei ole ollut veljensä kanssa tekemisissä vuosiin ja nyt veli on kuollut. Siitä alkaa tutustuminen Mikeen. Yaichi on yksinhuoltajaisä ja tyttärensä Kana (tää nimi on kyllä suomalaiselle vaikea) on innoissaan saadessaan sedän. Menossa mukana pyörii myös kanan äiti Natsuki.

Tarina on mukanaan vievä ja tunteita herättävä. Just näitä, jotka haluaa hotkaista yhdeltä istumalta. Tälle on myös jatkoa ja se pitää kyllä saada käsiin. Haluan tietää, miten tämä jatkuu!

Ja niin idioottimaista kuin se onkin sanoa, niin musta on ihanaa, että on sarjakuvia ja kirjoja, jossa päähenkilö on jotain muuta kuin hetero. Sitä edelleen kaivataan todella paljon lisää meidän heteronormatiiviseen maailmaan. Homous on ihan yhtä normaalia kuin heterouskin.

4 kommenttia:

  1. Samaa mieltä, on hienoa että homous näkyy kirjoissa ja sarjakuvissa koska se on normaali osa elämää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun haave on, että homous ois kirjoissa yhtä normaalia ku heterouski. Tyyliin niin normaalia, ettei sitä tarvis erikseen mainita tai ei tarvis googlettaa kirjoja aiheesta.

      Poista
    2. Se olisi kyllä hyvä tilanne.

      Poista
    3. Niin olis. TOivottavasti vielä joku päivä näin on!

      Poista