07 lokakuuta, 2020

Marta Breen: Naiset & Kay Woodward: Mitä hän tekisi?

Tässäpä olisi kaksi erilaista samanlaista kirjaa. Breenin Naiset on historiaa sarjakuvamuodossa, Woodwardin Mitä hän tekisi? on taas elämäkerrallinen ja neuvoa-antava.




GoodReadsiin kirjotin tästä näin: "Selkeä ja tiivis sarjakuva naisten oikeuksista ja tasa-arvosta. Ois ollu vielä parempi, jos mukana ois ollu myös Afrikan, Aasian ja Etelä-Amerikan tiet. Nyt oli lähinnä länsimaista."




Tästä taas kirjotin GoodReadsiin vielä vähemmän: "Pääsi tutustumaan ihan uusiin tyyppeihin tän kirjan avulla." 

Molemmat olivat hyviä ja mielenkiintoisia luettavia, mutta eivät kyllä herättäneet mitään suuria ahaa- elämyksiä. Asiallista tietoa, mielenkiintoisia henkilöitä, lukemisen arvoisia. Siinäpä se.


Ps: Oon ollu yli kuukauden paskan mielialan kanssa ja tein masennustestin. Tuloksena siinä lievä masennus. Jahas. Hello darkness, my old friend. Selittää kyllä miksi lukeminen ja bloggaaminen takkuaa niin paljon. Ja niin moni muukin asia. Koitan tässä nyt taapertaa eteenpäin ja tehä asioita, ettei masennus syvene tästä. 

Pps: Aattelin myös koittaa yhistellä näitä lukemiani kirjoja samaan postaukseen useampia, ku näitä on blogijonossa niin paljon. Masennuksen takia ei tunnu oikein juttua irtoavan lukemisistani ja senkään takia en oo saanu postauksia tehtyä. Jos nyt ees pari lausetta sais aikaan kustaki kirjasta. Ei kait se tartte olla sen kummempaa joka kerta?

4 kommenttia:

  1. Kiitti lukuvinkeistä. Ja voimia ja jaksamista <3

    VastaaPoista
  2. Sinulla on taito tiivistää ajatukset ja tunnelmat kirjoista lyhyeenkin tilaan, nämä jututhan ovat ajatuksia kirjoista ja ne saavat olla millaisia vain. Monet sun lukemista kirjoista on myös sellaisia joista en ole ennen tiennyt, joten on kiva tietää ylipäänsä niiden olemassolosta. Toivottavasti asiat muuttuvat valoisammiksi, pärjäile.

    VastaaPoista