28 toukokuuta, 2022

Takaaki Kugatsu: Ravintola maailmojen välillä, osat 1-3

Löysin tällaisen kivan manga-sarjan. Tää on just sopivan kevyttä, mutta tarpeeksi viihdyttävää, että sopii hetkiin, ku haluaa lukea jotain, muttei oikein jaksais mitään.




 Ravintola, Nekoya, jonne pääsee yhtäkkiä eri paikkoihin ilmestyvistä ovista joka lauantai. Asiakkaina kaikensorttista fantasiaväkeä. Ruokana länsimaista äpöstettä japanilaisella twistillä. On demonikansan Aletta, joka on ilman töitä ja jota kukaan ei palkkaa, koska hän on demonikansaa. Hän saakin töitä Nekoyasta ja alkaa opetella ravintolan tavoille. Asiakkaat ovat mielenkiintoisia ja ruokaa saa veden kielelle. Kansien välissä monta tarinaa eri asiakkaista.



Tarina jatkuu siitä, mihin se jäi ekassa osassa. Juoni on se, että ravintolaan tulee erilaisia asiakkaita ja he syövät ja Aletta tutkailee näitä asiakkaita. Tää toinen osa ei ollu niin hyvä ku eka osa. Tylsempi. Mutta tässä tulee myös Nekoyan uusi työntekijä Kuro, joka söi ravintolassa niin paljon, että jäi ison velan ja siksi hän alkaa työskennellä ravintolassa, että saisi maksettua sen.




Kolmannessa osassa Kuro aloittaa Nekoyassa. Hän on telepaatti ja osaa ennakoisa asiakkaitten tilaukset. Tämä sai aikaan hauskoja tilanteita ravintolassa. Tää kolmas osa oli onneksi parempi ku toka osa ja viihdyin tän parissa. Nää on kivoja, ku on erilaisia tarinoita asiakkaista. Tässä osassa esiintyi myös ravintolan omistajan isoisä, joka perusti ravintolan.

Tästä on vielä kaksi osaa suomennettu. Oottelen niitä varauksista kirjastosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti