tiistai 16. elokuuta 2016

Artemis Fowl: Tehtävä pohjoisessa

Tämä sarjakuva on mieheni lainaama ja tartuin tähän sarjakuvan tuskissani. Tarinan päähenkilö on Artemis Howl nuorempi. Poika on 13-vuotias ja superälykäs. Isänsä kadottua hänellä on paljon ongelmia. Hän päättää lähteä etsimään isäänsä ja tuoda hänet takaisin. Artemis juniorin seikkailu sotkeutuu hiisien metkuihin, joita hän keijujen kanssa alkaa selvittää. Maan alla sattuu ja tapahtuu. Poika saa selville, että isä on vangittuna kaukana pohjoisessa. Sinne hän matkaa henkivartijansa ja keijujen kanssa.

Ihmettelin miehelleni, että miksi nimi Eoin Colfer kuulostaa niin tutulta. No, kröhöm, Colfer on kirjoittanut monia kirjoja ja Artemis Fowl on kirjasarja. Meidän kirjahyllystämmekin löytyy yksi Colferin kirja. Aukenipa taas maailma vähän lisää minulle kirjojen saralla.

Artemis Fowl vaikuttaa kirjasarjalta ja sarjakuvalta, johon haluan tutustua enämpi.

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen ollut jo pitkään kiinnostunut Artemis Fowl -sarjasta, mutta en vain ole jostain syystä saanut aikaiseksi. Ehkä sarjakuvista olisi helppo aloittaa. P.S. Sinulle on palkinto blogissani: https://liianvillilukemaan.blogspot.fi/2016/07/liebster-award-palkinto.html Vastaile jos haluat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palkinnosta! Ja kokeilehan sarjakuvaa, ite tästä tosiaan tykkäsin.

      Poista