keskiviikko 24. elokuuta 2016

Raatelijat 1-4

Raatelijat on neliosainen sarjakuvasarja, jonka ovat luoneet Dufaux ja Marini. Tarinassa yhdistyy poliisikertomus ja vampyyritarinat mielenkiintoiseksi kokonaisuudeksi.


Ensimmäisessä osassa poliisi Vicky Lenore työparinsa Spiaggin kanssa selvittää murhasarjaa, johon liittyy kummallisia piirteitä, kuten verettömät ruumiit ja outo viesti ruumiin yllä. Mukana luonnollisesti erinäisiä vampyyreitä, kuten sisarukset Camilla ja Dragon, jotka ovat kansikuvissa.


Toisessa osassa Vicky jatkaa tutkimuksiaan ja sotkeutuu syvemmälle vampyyrien maailmaan. Mukaan kuviohin astuu myös Aznar Akeban, vampyyrien pelastaja. Tässä osassa kerrotaan vampyyrien jaosta kahteen puoleen.


Kolmannessa osassa ihmisiä ei ole enää paljoa. Vicky joutuu vangiksi ja sotkeutuu vielä entistä syvemmälle vampyyreiden maailmaan. Kirjassa myös kerrotaan Aznarin tarina.


Viimeisessä osassa. on luonnollisesti suuri viimeinen taistelu. Dragon ja Camilla kohtaavat loppunsa. Vicky ja Aznar tekevät valintansa omasta tiestään. Tarina jää suloisesti auki.


Tämä oli erittäin mukaansa tempaava sarja! Ja taas jäi harmittamaan, ettei sarjaa ole tehty enempää. Pöh! Tahtoo lisää! Pidin tarinasta, pidin kuvituksesta. Tässä olisi ainesta omaan kirjahyllyynkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti