keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Jäinen pelko

Luin joskus 10 vuotta sitten Kathy Reichsin kirjat. Päätin sitten lukea ne uudelleen ja katsoa, että tykkäänkö niistä vielä. Hauska sattuma oli, että kun olin lukenut Jäisen pelon niin löysin kirjalaatikoita läpi käydessäni sen omasta takaakin. Eipä tuota muistanut ollenkaan.
Kirja alkaa siitä, kun Temperance Brennan, jota Tempeksi kutsutaan, kutsutaan paikalle, josta on löytynyt luita. Siitä alkaa keriä auki tapahtumat ja pian huomataan, että Montrealia vaivaa melkoinen sarjamurhaaja. Tämä sarjamurhaaja vainoaa myös Tempen ystävää ja pian myös häntä itseään. Alkaa juoksu aikaa vastaan.

Voin sanoa heti, että tykkäsin kirjasta ja sen tyylistä niin paljon, että varasin jo seuraavan osan luettavakseni. Mahtavaa, että on tällaisia kirjoja/kirjailijoita, joita voi lukea pitkänkin ajan päästä uudelleen ja edelleen tykkää.

Tykkään myös paljon Reichsin kirjoihin perustuvasta Bones- televisiosarjasta. Sarjassa tosin ei taida muuta samaa kirjoista olla kuin Tempe ja luut. En oo vielä saanut katottua Bonesin 12:tta kautta, joka on vasta tullut Netflixiin. Katon sen, kuhan tää mun kova lukuinto/ahminta laantuu.

Ps: Mun pitää vissiin rueta kuvaamaan kirjat mun puhelimella, kun tuo kamera ei enää oikein pelitä, kuten kuvasta huomaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti