10 joulukuuta, 2020

Arnaldur Indriðason: Hyytävä kylmyys

Tästä se taas lähti putki päälle! Nimittäin Arnaldur- putki. Luin vuosi sitten viimeksi Erlendurin tutkimuksista ja nyt taas tartuin näihin kirjoihin.




Tässä kirjassa Erlendur selvittää naisen itsemurhaa ja kauan sitten kadonneiden ihmisten tapauksia. Tapaukset vievät Erlendurin mietteisiin hänen kadonneesta veljestään, joka sekään ei ole selvinnyt. Tutkittavat tapaukset ovat mutkikkaita ja mielenkiintoisia. Kirjassa mukana myös Erlendurin lapset ja hänen tyttärensä kova halu saada vanhempansa puheväleihin.

Tän kyllä ahmas. Ja kun tän oli lukenut, oli pakko saada seuraava tähän sarjaan kuuluva kirja luvun alle. Mulla semmonen dekkarinhimo päällä. Niiden avulla saa aivot ihanasti narikkaan, kun muuten on paljon asioita elämässä stressaamassa.

2 kommenttia:

  1. Hyytävä kylmyys kuulostaa houkuttavalta nimeltä, minua aina kiehtoo lukea kaikesta arktisesta! Kylmältä näyttää kansikuvakin. Olen myös jo kauan ollut kiinnostunut islantilaisista dekkareista, mutta en ole vieläkään päässyt niihin asti... Yksi Yrsa Sigurdardottirin dekkari olisi ihan omassa hyllyssäkin, joten siitä kai voisi aloittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua islantilaiset dekkarit on ruennu kiinnostaan paljonkin näiden Arnaldurin dekkareiden myötä. Ja hei, mullaki on Sigurdadottirilta yks dekkari hyllyssä oottamassa lukuun pääsyä.

      Poista