01 joulukuuta, 2020

Philip Pullman: Northern lights - the graphic novel

Luin joskus vuosia sitte Pullmanin Universumien tomu- trilogian. Lyran kirjat- sarjaa en oo vielä lukenut ja se oon aikeissa myös lukea. Luen varmaan ensin uudelleen tuon Universumien tomu- sarjan. Sen leffanki (Kultainen kompassi) katoin joskus ja muistan tykänneeni siitä. Näistähän on tullu tv-sarjakin, His Dark Materials, ja sekin kiinnostaa kovasti. Lukemisia ja katsomisia ootellessa törmäsin tähän sarjakuvaan ja tartuin siihen.



 
Ensin pakko vähä leuhottaa, ku kirjastoon kävellessä otin tästä sarjakuvasta niin kivan kuvan. Kotini lähellä on isoja kivia ja hoksasin, että määhän voin ottaa kuvan siinä. Harvemmin mulla tulee ulkoilutettua kirjoja kuvausmielessä. Mietin, että ois kyllä hyvä parantaa tapoja tässä. Tosin ei ehkä talvella. Epäilen, ettei kirjastossa tykättäis, jos palauttaisin kovin lumisia kirjoja sinne.

Tää sarjakuva sitten. Tää oli hyvä! Tarina vei mukanaan ja kuvituksesta tykkäsin. Oispa lisää tähän sarjaan tätä. Lukisin onnellisena. Kyllä tuli halu lukea tuo tomu- trilogia uudelleen ja tuo Lyra- sarja ekaa kertaa! 

Kuka muu tykkää näistä kirjoista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti