22 huhtikuuta, 2022

Emilia Laatikainen: Kadonneet & Zara Slattery: Coma

Parit sarjakuvat tähän väliin. Nää kaks ihan erilaisia.


Emilia Laatikainen: Kadonneet 

Tää oli kirja Suomessa kadonneista ihmisistä. Jokaisesta oli tehty sivun mittainen tarina, tuntomerkkejä, katoamisen tapahtumat, pohdintaa asiasta jne. Sinänsä ihan mielenkiintoinen, mutta ei kauheasti liikuttanut mua suuntaan taikka toiseen. Vaikka ainahan ihmisten katoamiset pohdituttaa. Vielä ei oo omalle kohdalle sattunut sellaista, mutta sekin on aina mahdollista.





Zara Slattery: Coma

Coma on tarina Zaran elämästä, kun hänen kurkkunsa tulee kipeäksi ja hän päätyykin sairaalaan ja koomaan, koska saa niin pahan bakteeri-infektion ja taistelee elämästään. Tarina kuvataan hänen puolisonsa kautta, joka kertoo itse tapahtumat ja Zaran kautta, kun hän kuvaa omia koomapainajaisiaan. Tää oli mielenkiintoinen ja koskettavakin tarina. Kuvitus oli hienoa ja varsinkin painajaisia kuvatessa toi tunnelman hyvin esiin.



Sellaisia.

4 kommenttia:

  1. Suomessa katoaa yllättävän paljon ihmisiä vuosittain. Aika moni löytyy kuolleena, mutta asiaan ei liity rikosta.
    Inhottavia nuo lasten katoamiset. Lastensuojelusta katoaa lapsia ihan älyttömät määrät ja lapset ovat kateissa toisinaan jopa kuukausia. Pelottavaa mitä heille tapahtuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se määrä oli kyllä yllätys. Ja ku mielikuvitus pääsee vauhtiin ni sitä vaan miettii, että mitä kadonneille tapahtu vai halusivatko itse kadota vai mikä homma.

      Poista
  2. Minä välillä välttelen katoamistapauksia, koska ne jäävät vaivaamaan niin paljon. Main mainitsemat, käytännössä heitteillä olevat, katoavat nuoret on pelottava ilmiö. Tässähän oli tehty jonkinlaista selvitystä, jonka mukaan nuoret ovat hyvin alttiita seksuaaliselle hyväksikäytölle. Karmeaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eniten mua huolettaa sijoituksessa olevat nuoret, jotka katoavat, koska he ovat kakkosluokan kansalaisia sijoituksensa ja ongelmiensa takia ja koska sitte sen takia poliisikaan ei kovin helpolla ala etsiä heitä.

      Poista