07 lokakuuta, 2022

Takashi Hiraide: Kissavieras

Tämäpä oli rauhallinen ja rentouttava lukukokemus. Alkuun tuntu tylsätä ja mietin, että jätän tän kesken. Kuitenkin jatkoin ja sitten tämä imaisi otteeseensa ja nautin kirjan rauhallisesta menosta.



Tässä kirjassa ei tapahdu juuri mitään. Fokus on kissassa, Chibissä, joka tulee ja menee mielensä mukaan ja siinä sivussa valloittaa kirjan kertojan ja etenkin hänen vaimonsa. Siinä oikeastaan kaikki, mitä kirjassa tapahtuu. Kerronta tuntu aluksi tosiaan ihan tylsältä, mutta joku sai jatkamaan ja yhtäkkiä huomasin olevani tämän hidastempoisen tarinan imussa. Taisi Chibi ottaa minutkin haltuunsa! Tää kirja oli lopulta todellakin hyvä lukukokemus. Harvasa kirjasta voi sanoa, että se oli rentouttava lukukokemus, mutta tästä kirjasta niin voi kyllä sanoa.

4 kommenttia:

  1. Tämän voisi kyllä lukea, kissat on parhaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luepa tosiaan! Ois hauska kuulla sun ajatukset tästä krijasta.

      Poista
  2. Tämä kirja on pitkään ollut lukusuunnitelmissani. Sepä jännä, miten aluksi tylsän tuntuinen tarina imaisi sinut mukaansa! Tykkään kissoista, joten pitäisi kyllä lukea tämä ja toinenkin japanilainen kissakirja, muistaakseni sen nimi on Matkakissan muistelmat (?).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus kirjat yllättää! Mullaki on tuo mainitsemasi kissakirja lukulistalla.

      Poista