11 maaliskuuta, 2024

2 dekkaria lisää

 Tullu luettua taas paljon dekkareita, ku ne on mulle semmosta lohtulukemista, joilla saa aivot narikkaan ja ei tarvi miettiä arkea ja omia huolia. Eli dekkarit on ihanaa hömppää!


Valentina Morelli: Kuolema keskipäivällä
suomentanut Anne Kilpi

Tää oli lyhyt (129 sivua) dekkari, jossa luostarissa tapahtuu murha. Sitä alkaa tutkia sisar Isabella yhdessä paikallisen poliisin Matteon kanssa. Ensin mietin, että miten näin lyhyessä kirjassa kerkiää tapahtua murha ja sen selvitys, mutta hyvin ehtii! Oli viihdyttävä ja aion kyllä lukea loputkin osat tästä sarjasta. Niitä on ainakin kaksi lisää suomennettu.



Eeva Louko: Onnellisten saari

Tää on Helsingin Lauttasaareen sijoittuva dekkari ja sarjan aloitusosa. Ronjan isä murhataan ja hän palaa Lontoosta Helsinkiin sen takia ja joutuu keskelle pyöritystä, kun selviää, että isä on murhattu ja esiin tulee kaikkea salaperäistä mistä Ronja ei ole tiennyt mitään. Ronja haluaa ottaa selvää asioista ja siitähän tämä homma lähteekin etenemään kaikenlaisiin suuntiin. Lepponen ja vetävä dekkari tämä! Ilolla luin ja varasin seuraavan osankin jo luettavakseni.

4 kommenttia:

  1. Mnäkin tykkään dekkareista, jännityksestä ja arvoituksista. Parempi leppoisa dekkari kuin raaka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Mää en jaksa raakuuksia yhtään lukiessa.

      Poista
  2. Minä luen paljon dekkareita, mutta nämä olivat outoja. Kiitos esittelystä!

    VastaaPoista