12 maaliskuuta, 2019

Kuoleman koura on kylmä

Luinpa pitkästä aikaa (tai siltä se ainakin tuntui) Roy Gracen tutkimuksia. Tää taitaa olla seitsemäs Peter Jamesin kirja tässä sarjassa.




Kirjan alussa tapahtuu onnettomuus, jossa pyöräilijä kuolee. Siitä lähtevät tapahtumat liikkeelle, kun selviää, että kuollut nuori mies on amerikkalaisen mafiaperheen jälkeläinen. Pojan äiti vannoo hirmuista kostoa. Hän tilaa palkkamurhaajan onnettomuudessa mukana olleen naisen ja miehen perään. On vain ajan kyse, että saadaanko uudet kuolemat estettyä.

Juoni oli kyllä jännä. Tykkäsin myös kovasti seurata Royn ja Cleon vauvanodotusta, jossa on tässä kirjassa stressiä. Ärsyttävää kirjassa oli Sandyn tarinan seuraaminen. Ääh ja plääh. En tykkää! Pysyis nyt vaan kadoksissa, perkele! En halua, että Sandy tulee hämmentämään ja sotkemaan Royn ja Cleon elämää. Sandy on kyllä vilahtanut aiemmissakin kirjoissa, joten olen tiennyt, että hän on elossa. Tässä kirjassa hän vain oli nyt enemmän esillä. Joo, Sandystä huolimatta lainasin jo seuraavan osankin, että pääsee seuraamaan Royn ja Cleon touhuja, vaikka en Sandystä haluakaan tietää.

Ps: Toivottakaa mulle tsemppia, ku ylihuomena meillä on muutto! 

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä muuttoon!

    Olen lukenut tästä Roy Grace -sarjasta 11 kirjaa, mutta pistin sarjan tauolle nähtävästi vuonna 2015 :D Kyllästyin Peterin kaavaan, joka on jokaisessa kirjassa sama. Voi olla, että asia ei olisi häirinnyt, jos olisin lukenut kirjoja maltillisemmin. Mutta taisin ahmia niitä liian usein (aloitin sarjan lukemisen vasta kun kirjoja oli jo julkaistu useita). Jotenkin meni maku. Minua se Sandy-keissi kiinnosti alussa, mutta alkoi kyllästyttää myöhemmin kun siinä ei tapahtunut mitään. Myöhemmin kyllä tapahtuu. Cleon ja Royn lapsijutut koin tylsänä: sitä samaa kuin aina eli kuka hoitaa ja plaa plaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Muuttotsemppiä kyllä tarttee!
      Mää oon suht maltillisesti lukenu näitä kirjoja, ni ei ainakaan vielä oo ruennu ärsyttään. :D

      Poista
  2. Tsemppiä muuttoon :)
    Onpa kirjalla hyvä nimi. Tykkään, kun nimet sopivat kirjaan ja tyyliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä. Niitä tarttee!
      Näillä Roy-kirjoilla on nää nimet kivoja, ku kaikki jotenki kuolemaan liittyviä.

      Poista