perjantai 14. helmikuuta 2020

Valkoinen tiikeri 3-5

Tässä teille postaus, jonka sai aikaan se, että luvut blogissa ja GoodReadsissa eivät täsmänneet! Rupesin laskemaan, että mitkä sarjakuvat oon lukenu viime vuoden aikana ja täällä blogissa tuli vähemmän, vaikka kuin laskin. Sitten aloin käymään yksitellen läpi näitä postauksia ja huomasin, että Valkoisen tiikerin osat 3-5 jääneet jostain syystä julkaisematta, vaikka oon lukenut ne.

Tässäpä teille siis ne puuttuvat palaset mun palapelistä:Kolmannessa osassa by GoodReads:
"Hongkong vuonna 1947. On päivä, jolloin kommunistisen Kiinan uudet salaiset agentit saavat toimeksiantonsa. Heistä tulee joko Mettä imeviä kärpäsiä tai Pistäviä kärpäsiä.

Medenimijä on kuin kurtisaani, joka työskentelee vallankumouksen puolesta. Pistäjä on kuin palkkamurhaaja, paitsi että hän tappaa vallankumouksen vuoksi. Nuori Alix Yin Fu tekee valintansa ja matkustaa San Franciscoon opiskelemaan Viidennen onnen taitoa."

Tässä oli sitä tuttua menoa ja meininkiä, mitä sarjan aiemmissakin osissa. 
Neljännessä osassa by GoodReads:
"Kuomintangin salaisen palvelun pelätty päällikkö, kenraali Tai Li, pitää jopa Shanghain alamaailmaa hallitsevat triadit kauhun vallassa. Mutta sitten häntä kuljettava lentokone räjähtää ilmassa.

Kiinan KGB:n julma johtaja, Kang Sheng, on huolissaan, sillä koneen hylystä löytynyttä ruumista ei voida tunnistaa. Olisiko vakoojamestari junaillut itse oman kuolemansa?

Alix Yin Fu saa Kang Shengiltä tehtävän, jonka suorittamisesta riippuu koko Kiinan sisällissodan lopputulos."

Joo, välillä vähä hämmentää nää kaikki kiemurat tässä menossa. Pistäny silmään tuo naisen asema myös aiemmissa osissa. Naiset kulkee vähissä ja paljastavissa asuissa ja esim. tuo Alixin asu ei oo mun mielestä aina ees kovin käytännöllinen tohon hommaan.
Sitten viimeinen eli viides osa ja by Kvaak.fi:
"On vuosi 1947. Viehättävä mutta vaarallinen (mm. elivoiman vievän chencang-iskun taitava) sankarittaremme Alix osallistuu Valkoisten Tiikereiden kokoukseen, jossa kuolo korjaa satoa. Alix joutuu selvittämään tapausta, myös siitä syystä, että hänen itsensä epäillään olevan petturi. Loppupeli käydään Lontoossa, kuvioissa on mukana myös salaisen palvelun agentti 005. Entä kuka onkaan se oikea vastapuolen kätyri?"

Sinänsä ihan viihdyttävä ollu tämä sarja. Täytyy silti myöntää, että jos tähän tulee jatkoa vielä, ni en välttis tarttuis tähän enää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti