perjantai 13. heinäkuuta 2018

Aika taistelun ja tähtivalon

Kestipä kauan tarttua tähän Karoun tarinan jatko-osaan Aika taistelun ja tähtivalon. Tämä Laini Taylorin kirja on odottanut lukemistaan kuukausia kirjahyllyssä.
Kirja jatkaa Karoun tarinaa siitä, mihin se jäi ensimmäisessä kirjassa. Karou tietää nyt olevansa kimeeri eli "hirviö" ja hän on saanut myös selville, että Akiva, enkeli ja vihamies ja hänen suuri rakkautensa, on syyllinen hänen hirviöperheensä kuolemaan. Surun ja katkeruuden keskellä Karou jatkaa hänelle jäänyttä henkiinherättäjän työtä ja kimeerilauman jäännökset yrittävät selvitä enkeleiden tuhotöiden keskellä. Mutta onko kaikki niin kuin näyttää olevan? Kuka onkaan oikeasti hirviö ja kuka ei?

Hah, alkuun tuntu, etten saa tätä luettua, mutta sitten tartuin kirjaan ja kyllähän se tämäkin kirja vei aika pian mennessään. Oli pakko lukea eteenpäin, kun halusin tietää, että miten Karoun käy ja miten Akivan käy ja miten kahden eri maailman käy. Joo ja nyt on pakko lainata se kolmas osa tälle trilogialle, kun haluan tietää, miten heidän kaikkien oikeasti lopulta käy! Toivottavasti kolmas osa ei ole kovin vaikeaa englantia. Sitä kun ei ole suomennettu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti