17 maaliskuuta, 2022

J.S.Meresmaa: Kenties tapan sinut vielä

Meresmaan uusin pääsi luvun alle! Tää oliki aika nopeaa ahmaistu.



Tää oli vähän erilainen vampyyritarina ja se oli kyllä virkistävää. Aleksi tapaa Noran jäätelöbaarissa ja siitä seuraakin monta jännää asiaa. Nora paljastuu vampyyriksi ja hän saa itsensä ovelasti luihutettua Aleksin elämään ja Aleksin kotiin ja huoneeseen, jossa Aleksi opettaa hänelle tietokoneen käyttöä. Aleksi itse harjoittelee ja haluaa päästä menestyväksi e-urheilijaksi. Tunteetkin heräilevät Aleksin ja Noran välillä. Mutta sitten kohtalo puuttuu peliin Noran pikkuveljen muodossa ja siitä alkaakin sotku, josta saatte ihan itse lukea.

Loppu jäi niin ihanasti auki, että haluaisin tälle kirjalle jatkoa. Tää oli todellakin virkistävää luettavaa ja mahtavaa, että vampyyrit ovat nykyhetkessä ja niinkuin Nora, myös tietokoneiden maailmassa. 

4 kommenttia:

  1. Meresmaata en ole vieläkään lukenut, mutta suunnitelmissa olisi lukea Dodo. Ei vaan ole tullut vielä kirjastossa vastaan.

    VastaaPoista
  2. Luin juuri myös tämän kyseisen teoksen, pitäisi siitä jonkinlainen teksti blogin puolelle ruksittaa. Nautin myös teoksesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Määpä ootan, että pääsen lukemaan sun ajatuksia!

      Poista