03 maaliskuuta, 2022

Kolme hyvin erilaista sarjakuvaa

Sarjakuviaki vielä lisää mahtunu helmikuulle.


Mike Carey, Sonny Liew & Marc Hempel: My faith in Frankie

Tää oli hieman sekavahko tarina Frankiesta, joka jo lapsena sai jumalan seurakseen ja joka on suojellut häntä aina. Tässä tarinassa Frankie on nyt nuori nainen ja haluaa muutakin elämää ja seuraa, ku Jerivenin. Kaikki ei mee ihan putkeen kuitenkaan. 



 

Emmi Nieminen: Vagina Dentata

"Täydellinen parisuhde vaatii seksiä. Märta luottaa miehensä sinetöivän avioliiton viimeistään hääyönä, mutta Patrikin lapsuuden traumat pilaavat orastavan idyllin. Emmi Niemisen tarkkanäköinen parisuhdekuvaus lyö kiiltokuvat rikki ja vie lukijansa perimmäisten pelkotilojen äärelle."

 Tästä sarjakuvasta ei tarvi oikeastaan muuta sanoa. Emmi Nieminen rules!




Eve Kajander, Sara Honkanen, Jupe Parkkonen, Julia Järvelä, Johanna Jasmine & Linda Sofia: Prinsessaleikkejä

"Satumaista seksiä – siitä kai kaikki haaveilevat. Tässä sarjakuva-antologiassa tutut tarinat pannaan uuteen uskoon ja seksuaalisuus tuodaan osaksi satujen maailmaa. Haaveileeko pieni merenneito muustakin kuin vain kävelyretkistä prinssinsä kanssa? Entä mitä tapahtuu, kun kääpiöt eivät piittaakaan Lumikin piirakasta? Prinsessaleikkejä-albumiin on koottu kuumimmat tarinat satulinnojen tyrmistä ja makuusaleista."

Tykkäsin näistä sarjakuvista! Nää tarinat oli lyhyitä ja selkeitä ja herätti monenlaisia ajatuksia ja tunteita. Lisää tällaisia sarjakuvia, kiitos!




Tämmösiä tällä kertaa. Luvun alla on nyt semmonen iso ja paksu sarjakuvaromaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti