02 elokuuta, 2022

Kei Sanbe: Poissa - Erased 1-3

Poissa - Erased on mangasarja, josta on tehty myös tv-sarja, joka löytyy Netflixistä.



 

Satoru, 29v, sarjakuvataiteilija, joka ei oo ollu menestys, toimii pizzalähettinä. Jostain syystä hän toisinaan elää saman hetken uudelleen ja uudelleen, kunnes keksii mikä siinä on vialla ja muuttaa tapahtumien kulkua. Satorua myös vaivaavat hänen lapsuudenkokemuksensa. Niitä hän yrittää selvitellä ja tilanne muuttuu pahaksi, kun joku hyökkää hänen kotiinsa ja tappaa hänen vierailulla olleen äitinsä.




Satoru on siirtynyt lapsuuteensa. Hänellä on edelleen 29-vuotiaan minän mieli ja tiedot. Niinpä hän yrittää estää kidnappaukset ja murhat, jotka tapahtuivat hänen lapsuudessaan.




Satorun yritykset muuttaa menneitä eivät menneet ihan niinkuin hän ajatteli. Ja sitten hän siirtyy takaisin nykyhetkeen, jossa häntä jahdataan äitinsä murhasta. Asioihin sotkeutuu myös hänen työkaverinsa Airi, joka yritetään murhata vain koska hän auttaa Satorua. Satoru saa apua myös yllättävältä taholta. Kuitenkin asiat ovat helvetinmoisessa sotkussa ja äidin murhaaja edelleen vapaalla jalalla ja sitten Satoru jää kiinni.


Tää on kyllä ollu jännä sarja! Mukava murhajännäri sarjakuvana. Kiinnostais kyllä nähä tuo Netflix-sarjaki, ku mun puolison serkun lapsi sano, että se oli tosi jännittävä.

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa kiehtovalta! Ei ole tullut luettua mangaa aikoihin. En tiedä, missä se käyttämissäni kirjastoissa edes on, liekö aikuisten mangaa ollenkaan. :/ Aikoinaan tuli luettua sitä etsiväsarjaa, oisko päähenkilö ollut Conan. Alun perin aikuinen mies joutuu syömään kapselin ja muuttuu ulkoisesti lapseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mangoissa on monissa ikäraja, esim tää Poissa-Erased, siinä on ikäraja 14.

      Poista
  2. Kylläpä tosiaan pitäisi pitkästä aikaa lukea mangaa. Tämäkin vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta sarjalta!

    VastaaPoista