23 marraskuuta, 2022

Elina Backman: Kun kuningas kuolee

Vihdoin minäkin pääsin lukemaan Backmania! Enkä pettynyt! 

On Saana, joka sai potkut ja päätti lähteä kesäksi tätinsä luo Hartolaan. Siellä hän kohtaa selvittämättömäksi jääneen teinitytön kuoleman 30 vuoden takaa, kiinnostuu siitä ja alkaa tutkia sitä.

On Jan, poliisi, jonka äiti on saattohoidossa ja surun keskelläki Jan tekee töitä ja hänen ryhmänsä saa tehtäväksi tutkia Suomenlinnassa tapahtuneen murhan, jonka uhri on polttomerkitty. Pian murha tapahtuu myös Hartolassa. Ja uudelleen Hartolassa.

Janin ja Saanan tiet kohtaavat, koska heidän yhteinen tuttunsa parittaa heitä. Ja sitten he huomaavat tutkivansa samaa tapausta. Teinitytön kuolema ja polttomerkityt murhien uhrit liittyvätkin toisiinsa.

Tää oli kyllä koukuttavaa luettavaa. Nautin tarinasta ja murhien ratkomisesta. Ja varasin jo toisen osan, että pääsen lukemaan senkin pian. Kolmannessa Saana Havas- sarjan kirjassa oliki aika pitkät jonot, että tovi menee, että saan senkin käsiini.

6 kommenttia:

 1. Minulla oli jo tämä pinossa, mutta palautin lukematta. Liikaa kirjoja! :D Olisi tarkoitus vielä tänä vuonna päästä omiin kirjoihin.

  VastaaPoista
 2. Todella hyvä dekkarisarja. Kolmas dekkari sijoittuukin Inariin ja on tosi jännä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää vaikuttaa tosi hyvältä! Ja tykkäsin tosta rauhallisesta tyylistä.

   Poista
 3. Minuakin ovat kiinnostaneet nämä Backmanin dekkarit, mutta en ole ehtinyt vielä lukea. Täytyy pitää nämä mielessä!

  VastaaPoista