17 marraskuuta, 2022

Kati Hiekkapelto: Kolibri

Meikälle ihan uus tuttavuus tää Hiekkapelto dekkarien saralla. Eikä ollenkaan huono! 

Päähenkilö on Anna Fekete (lausutaan fäkätä), joka on jugoslavian unkarilainen. Hän aloittaa poliisissa rikostutkijana uudessa työpaikassa pohjoissuomalaisessa kaupungissa meren rannalla. Ja jo siinä kohin meni mun aivot solmuun. Yritin kovasti koko kirjan ajan paikantaa, että mistä ihmeen kaupungista on kyse. Ei tullu selvyyttä! Olipa siis oma lisänsä kirjan juonen lisäksi tää. 

No, Annalla ei oo helppoa, ku on kinkkinen murhasarja työn alla, kadonnut kurdityttö Dijar huolettaa,  työkaveri Esko on hiton rasistinen, oma elämä on sekavaa ja veli vielä aiheuttaa lisää huolia. Tää koko soppa oli vetävää luettavaa ja ei montaa päivää mennyt kirjan lukemisessa. Ja varasin jo tän Anna- sarjan seuraavan osankin luettavakseni.

8 kommenttia:

 1. Kati Hiekkapelto vähäsen soittaa kelloja, mutta en ole kyllä mitään lukenut häneltä. Onpa kiva valinta, että on ulkomaalaistaustainen päähenkilö.

  VastaaPoista
 2. Tämä kirjasarja oli tosi hyvä. Jäin kaipaamaan lisää, mutta ei ole ainakaan vielä ilmestynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten me saatais viestiä Hiekkapellolle, että lisää kiitos!?

   Poista
 3. Tämä oli hyvä, samoin se toinen osa eli Suojattomat. Sitä enempää en olekaan tätä sarjaa lukenut, vaikka on kyllä pitänyt!

  VastaaPoista
 4. Nämä Hiekkapellon dekkarit ovat kiinnostaneet minua joskus, mutta eipä ole tullut vieläkään luettua. Kiva kuulla, että oli vetävää luettavaa. Jospa minäkin innostuisin jossain vaiheessa tutustumaan näihin.

  VastaaPoista