09 joulukuuta, 2022

Eva Frantz: Sininen huvila

Koska Reader Why Did I Marry Him- blogissa on kehuttu näitä Eva Frantzin Anna Glad- kirjoja, niin päätin sitten tarttua tähän ekaan, Siniseen Huvilaan.




 

Tää oli kyllä mielenkiintoinen, koska ulottui blogimaailmaan. Bloggari Becca Stenlund löytyy kotoaan vakavasti loukkaantuneena. Anna Glad saa tehtäväkseen tutkia tätä rikosta. Tottakai Gladilla on sitten myös omat henkilökohtaiset kiemuransa kirjassa, kuten työttömäksi joutunut puoliso, joka vain pelaa kotona, eikä tee mitään muuta ja se aiheuttaa ongelmia. Mielenkiintoinen oli myös Gladin työpari Rolf Månsson, joka pitkän heretoavioliiton jälkeen on löytäny puolisoksi miehen. 

Tutkimukset etenee ja rikoksen taustalta alkaa paljastua kaikkea jännää menneisyydestä. Mää ahmaisin tän parissa päivässä. Tyyli oli niin rennonletkeää, että tätä mielikseen luki. Ja tottakai varasin seuraavan osan heti, että pääsee pian jatkamaan tätä sarjaa.

On muuten kivaa, että löytyy näitä suomenruotsalaisia kirjailijoita luettavaksi. En oo tainnu kovin montaa edes lukea.

4 kommenttia:

  1. Olen lukenut tämän eka kirjan. Pitäisi jatkaa, mutta olin unohtanut koko sarjan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helposti unohtuu, ku maailma on niin täynnä kirjoja.

      Poista
  2. En tiedä montako osaa tässä sarjassa on, olen lukenut kai kaksi. Tästä Sinisestä huvilasta tykkäsin, koska se kertoi blogimaailmasta. Vielä kun joku kirjoittaisi kirjan kirjabloggaajasta ;)

    VastaaPoista