08 joulukuuta, 2022

Satu Rämö: Hildur

Minäkin pääsin nyt Satu Rämö- funclubiin Hildurin luettuani! Varasin seuraavan osan, Rósa ja Björk, heti tän luettuani ja pääsin varaussijalle 230. Rósa ja Björk ilmestyy ensi vuoden puolella.



 

On Hildur. Poliisi, jolla on omat ongelmansa ja menneisyyden varjonsa ja joka rakastaa surffata kylmän Atlantin aalloilla.

On Jakob, poliisiharjoittelija, joka koittaa selvitä avioeron tuomasta huoltajuuskiistasta ja eksänsä tekemästä vieraannuttamisesta heidän lapseensa. Jakob neuloo, jotta saa ajatukset pois solmusta.

On murhat, joissa uhrin suusta löytyy vaaleita hiuksia. Miten nämä edes liittyvät toisiinsa? Jäljet vievät kauas ja niissä onkin setviminen. Jakob yrittää pysytellä tutkinnassa mukana, vaikka ei osaa islantia. Hildur taas yrittää selvitä, kun yksi murhan uhreista onkin hänen epävirallinen miesystävänsä. 

Kun murhat lopulta selvisivät niin syy oli yllättävä. En osannut odottaa. Looginen kyllä, mutta yllättävä. Oli hauskaa tulla yllätetyksi!

Odotan seuraavaa osaa tähän sarjaan! Siinä selvinnee Hildurin sisarusten kohtalo, jota tässä kirjassa jo vähän auottiin. Mielenkiinnolla luen myös Jakobin tarinaa eteenpäin.

6 kommenttia:

  1. Odotan tätä vähän levottomin mielin. Minusta on tullut aika kriittinen dekkareita kohtaan ja pelkään ettei tämäkään maistu. Mutta rohkeasti odotellen, olen sijalla 174 tällä hetkellä eli ensi vuoteen menee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli aika leppoinen lukukokemus mulle. Toivottavasti tykkäät tästä!

      Poista
  2. Kiva kun sinäkin pääsit nyt lukemaan tämän ja tykkäsit. Minäkin odotan jo sitä toista osaa. Täällä maalla varausjonot ovat onneksi paljon lyhyempiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on välillä joissain kirjoissa yllättävän lyhyet jonot ja toisissa sitten jättimäiset.

      Poista
  3. Laitoin tän varaukseen elokuun alussa ja olen tällä hetkellä "jo" varaussijalla 166. Ei siis taida ihan heti alkuvuodesta päästä tätä lukemaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oho! Et tosiaan taida ihan heti päästä sitä lukemaan.

      Poista