13 joulukuuta, 2023

Nagabe: The Girl from the Other Side: Siúil, A Rún 1-3

 Tän sarjakuvan bongasin Elegian blogista joskus ja tänä syksynä bongasin tän sitte OverDrivesta ja päätin tarttua viimein tähän. Kyllä kannatti!




1

On kaksi maailmaa Inside ja Outside. Pieni tyttö Shiva elää Outsidessä Opettajansa kanssa, joka on aika erilainen ulkonäöltään. Shivalla ja Opettajalla on kuitenkin hyvät välit, vaikka Shiva kaipaakin isoäitiään paljon. Sitten Shiva lähtee etsimään isoäitiään.




2

Asioita alkaa tapahtua Shivan isoäitinsä etsimisreissun jälkeen. Onkin muita Opettajan kaltaisia olentoja. Ovatko he hyviä vai pahoja? Miksi Outsideä pidetään vaarallisena paikkana?


3

Shiva on löytänyt isoäitinsä, mutta kaikki ei olekaan niinkuin pitäisi. Outsiden sotilaat jahtaavat heitä. Miksi? Shiva ei ymmärrä tilannetta ja joutuu pakenemaan isoäitinsä ja Opettajan kanssa.

Tää sarja on jotenkin tosi hellyttävä, vaikka samalla on myös paikoin aika jännitäväkin. Ihanaa, että viimein aloin lukea tätä! Aion todellakin lukea tän kaikki osat, että saan selville, että miten Shivalle ja Opettajalle käy ja miksi heidän maailmalleen on käynyt tolleen. OverDrivestä löytyy onneksi kaikki 12 osaa ni ei tarvi hermona ettiä niitä.

4 kommenttia:

  1. Tämä oli kyllä hieno sarja! Luin sen kokonaisuudessa tuossa syksyllä ja se pääsi myös yllättämään monta kertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aion ite jatkaa tätä joululomalla. Onpahan mitä odottaa!

      Poista
  2. Tämä oli kyllä mainio sarja, mutta harmikseni oma lukeminen päättyi kuuteen osaan koska kirjastosta ei saanut kaikkia kahtatoista. Täkäläisestä kirjastosta ei saa yhtäkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä oikeasti harmi! Tai ehkä sun pitää nämä lukea e-kirjoina.

      Poista