12 joulukuuta, 2023

Elina Rouhiainen: Jäljitetty & Vainuttu

 Ahmin tän koko neliosaisen sarjan kuukaudessa. Upposin niin tähän maailmaan. Mun piti siis ihan ostaa nää kirjat ittelle e-kirjoina, että pääsin heti jatkamaan tarinan lukemista.



Tarina jatkui siitä mihin viimeksi jäätiin

Raisa on palannut takaisin Helsinkiin ja vampyyriystävänsä Konstan avulla pääsee kaksoisveljensä jäljille. Raisa lähtee etsimään veljeään ja siitä se seikkailu taas lähtee käyntiin. Sisarukset päätyvät Kreikkaan, daimonien saarelle ja alkavat opetella siellä omien daimonitaitojensa käyttöä. Ennen pitkää he huomaavat, että kaikki ei ole silti ihan niinkuin pitää. Heidän pitää päästä pakoon. Apua he saavatkin sitten yllättävältä taholta.

Neljännessä ja viimeisesä osassa pakomatka jatkuu. Hieman varuillaan ollaan, koska daimonit varmasti tulevat kostamaan, mutta kaikki on rauhallista. Hukkavaarassa tapahtuu asioita ja porukka lähtee sitten sinne ottamaan asioista selkoa. Siellä sitten koko homma saa suuren loppuelämöintinsä, kun daimonit viimein saapuvat ja tapahtuu muutakin jännää. Olin vaan, että äääää, nytkö tää sarja jo loppuu. Olisin voinut jatkaa vielä parin kirjan verran tässä maailmassa. Tykkäsin niin paljon tästä, huolimatta Raisan ja Mikaelin tylsähköstä rakkaustarinasta.

1 kommentti:

  1. Tulin kurkkaamaan sinun arviot sarjasta. Minutkin Raisan ja Mikaelin rakkaustarina jätti vähän kylmäksi, se ei missään vaiheessa lähtenyt sellaiseen lentoon kuin olisin odottanut. Onneksi sarjassa tapahtui paljon muuta mielenkiintoista.

    VastaaPoista