12 kesäkuuta, 2024

#dekkariviikko: Vera Vala: Sisilialainen puolustus

Ei suotta oo Vera Vala yks mun lempikirjailijoista! Hän osaa kirjoittaa meikät koukuttavaa tekstiä.

 


Sisilialainen puolustus jatkaa tarinaa siitä, mihin Italialainen peli jäi. Tän lukeminen kesti vähän kauemmin, mutta ei johtunut itse kirjasta. Kirja oli sopivan kutkuttavaa ja jännittävää luettavaa!"Kuinka läheltä löydät pahuuden?

Salla Kotkan profilointikyvyt joutuvat painetestiin, kun hän yrittää voittaa sarjamurhaajan.

Salla Kotkan oikeuspsykologin ura etenee hänen mentorinsa Ruth Segren ohjauksessa. Haastatellessaan sarjarikollisia Salla tapaa uudelleen Kihlaajaksi kutsutun psykopaatin. Miehellä saattaa olla tietoja Harlekiinista, Milanon seutua terrorisoivasta sarjamurhaajasta. Mutta miksi Kihlaaja vaikuttaa niin kiinnostuneelta Sallasta?

Harlekiinin kiinnisaaminen muuttuu Sallalle entistä tärkeämmäksi, kun poliisi väittää syyllisen löytyvän Segren lähipiiristä. Samaan aikaan Sallaa vainoaa ajatus äidin epäselvän kuoleman ja menneisyyteen liittyvien salaisuuksien selvittämisestä.

Salla etsii armotonta sarjamurhaajaa Milanon yöstä, mutta onko pahuus päässyt lähemmäksi kuin hän koskaan olisi voinut kuvitella?"

Murhaajaa saikin sitten arvuutella ja en ihan osunut oikeaan kirjan loppu puolella. Kiinnostavaa on ollut myös seurata Sallan ja työnantajansa suhdetta. Monia mutkia on matkassa niin henkilökohtaisessa elämässä kuin työn puolesta Sallalla. Ja eihän tarina vielä tähän jäänyt! Ai että! 😍 Mitenhän nyt maltan odottaa, että saan Kaksoissotilaan käsiini!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti