03 kesäkuuta, 2024

Opintoja varten luettuja

Kaikenlaista sitä tulee luettua opintojen aikana! Tässäpä näitä mitä nyt kevätlukukauden aikana on tullut luettua!


Anna-Maria Isola, Heidi Kaartinen, Lars Leemann, Raija Lääperi, Taina Schneider, Salla Valtari & Anne Keto-Tokoi: Mitä osallisuus on? - osallisuuden viitekehystä rakentamassa

Taina Era (toim.): Osallisuus - oikeutta vai pakkoa?

Asiakkaan osallisuuden tukeminen -kurssilla oli luettavana tällaiset pläjäykset. Näistä ja itse kurssista heräsi paljon kaikenlaisia ajatuksia. Mitä kaikkea osallisuus onkaan ja mitä se vaatii, että sitä voi ja pysty kokemaan.




Emilia Laukkanen & Päivi Ruokoniemi: 
Turvallinen lääkehoito - opas lääkehoitosuunnitelman laatimiseen

Tämä opas luettiin Lääkehoidon perusteet sosionomeille -kurssilla ja tää oli selkeä. Anto hyvän ja perusteellisen kuvan siitä, että miten laaditaan lääkehoitosuunnitelma ja mitä kaikkea siihen kuuluu. Sain vinkkejä myös itseni suhteen.




Markus Oja, Maarit Grönroos & Kaisla Jousimo: 
Polyamoria sote-alojen ammattilaisille

Tää oli loistava opas. Asiat esitetty niin selkeästi ja selitetty niin auki, että oli helppo ymmärtää. Luin tämän englannin kurssin ryhmätyötä varten, koska ryhmätyömme aiheena oli Ethical non-monogamy.




Pia Houni & Tuomo Alasoini: Work Up! Tulevaisuuden työ

Mielenkiintoisia artikkeleita. Pisti miettimään, että mitä kaikkea työ tulee olemaan tulevaisuudessa! Muutos on väistämätön. Tämän luin Itsensä johtamisen työkalut – hyvinvointia ja tehokkuutta työhön -kurssilla ja tuo kurssi oli muuten aivan mahtava!




Mikko Dufva & Sanna Rekola: Megatrendit 2023 - ymmärrystä yllätysten aikaan

Aivot poksahti tätä lukiessa. Oikeasti aika tajunnan räjäyttävä kokemus lukea nämä trendit läpi. Wau. Herätti myös paljon tunteita ja halun tehdä omalta osalta sen, mitä voi, että tulevaisuus olis parempi. Tämän luin Miten sulla menee? Avaimia kestävään hyvinvointiisi -kurssilla. Tääki kurssi oli ihan mahtava.


Tällaisia tullut luettua tänä keväänä. Nyt sitten siirryn lukemaan kesäopintojen juttuja.

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisen tuntuisia kirjoja ja kursseja sinulla! Intoa opiskeluun, toivottavasti sinulla on välillä lomaakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin seuraavasta kirjoituksestasi, että on lomaa :-), mikä tekee varmasti hyvää. Kaunis tuo keltainen orvokki, en ole nähnyt sellaista ennen.

      Poista