06 kesäkuuta, 2022

#dekkariviikko: Nikki May: Wahala

Kirsin Kirjanurkassa julkaistiin tämän vuoden #dekkariviikko. Minäki ekaa kertaa mukana!

Nikki Mayn Wahala oli todella ahmittava kirja ja esikoisromaani. Se kertoo ystävyydestä ja kostosta. Ystävät Boo, Ronke ja Simi ovat anglo-nigerialaisia (toinen vanhempi musta ja toinen valkoinen) ja asuvat Lontoossa. He ovat olleet ystäviä pitkään ja sitten heidän kolmipyöräisensä saa neljännen pyörän, kun Isobel ilmestyy heidän elämäänsä ja sekottaa pakkaa oikein urakalla. 

Tarina etenee vuoroin Ronken, Simin ja Boon kertomana. He kertovat elämästään ja siitä, miten Isobel luikertelee heidän kaikkien elämään tavalla tai toisella. Se oli todella mielenkiintoista luettavaa! Kaikki tapahtuu räikeän vaivihkaa ja sivut vain kääntyivät, kun halusin tietää lisää ja lisää tapahtumista. Varsinkin syy Isobelin toimintaa kesti saada tietää ja se olikin mielenkiintoinen se syy, kun ajattelee kuinka kauan sen syyn tapahtumista oli. Isobel oli aika piinaavaa hahmo.

En voi kuin suositella tätä kirjaa! Todellakin ahmittava ja May osaa pitää jännitettä yllä todella hyvin. Toivottavasti pääsen lukemaan Mayltä vielä monia, monia kirjoja.

2 kommenttia: