28 kesäkuuta, 2022

Mei Noguchi: Finlandia

Suomeen sijoittuva manga! Tää oli kiva, koska Noguchi oli ottanut selvää Suomesta ja moni asia oli oikein. Jonkinlainen Suomen tuntu siis on tässä kaksiosaisessa mangassa.



 

Airi tulee Suomeen opiskelemaan jouluhommia, koska on suuri joulufani. Airi asuu perheessä, jossa on isä-Nils, äiti-Tarja ja pojat Tuure ja Cain. Airi haluaa onnistua tonttuna ja hän yrittää kaikkensa, että se onnistuu. Harjoittelussa hän saa tietää Cainista aivan uusia asioita ja tottakai myös ihastuu syvästi Cainiin. Cain taas ei ole niin vastaanottavainen asialle. 




Toisessa osassa tarina jatkuu siitä, mihin se jäi ekassa osassa. Airi on edelleen yhtä pakkomielteinen tonttuudesta ja Cainista. Pakkomielle on syntynyt siitä, että Airi lapsena kävi Suomessa ja eksyi metsään, josta hänet pelasti tonttu. Selviää, että pelastaja oli Cainin kuollut isoveli. Lopuissaan kaikki ratkeaa kuitenkin ihan hyvin ja Cainin ja Airin välille saadaan rauha ja Airikaan ei ole enää nii mahdoton. 😁

6 kommenttia:

  1. Kuulostaapa hauskalta, en uskalla edes katsoa saako meidän kirjastosta :D

    Elegia (ei nähtävästi edelleen onnistu kommentointi kirjautuneena)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli ihan jees manga. Lepposta luettavaa.
      Mikä ihmeen ongelma sulla on tossa kirjautumisessa?

      Poista
    2. Se sama ongelma, joka on ollut Bloggerissa pidempään monilla. En tiedä onko muilla enää tätä ongelmaa. Nyt nähtävästi onnistui kirjautuminen.

      Poista
    3. Mulla oli se ongelma hetken, ku estin tietyt evästeet. :D Sitte oli pakko pistää ne takas, ku hermo meni, ku ei onnistunu kirjautuminen tai mikään.

      Poista
  2. Lapsena tuli luettua jonkin verran mangaa. Muistelen, että jonkin sarjan päähenkilön nimi oli Suomi. Ei toki liittynyt meidän Suomeemme mitenkään.

    VastaaPoista