17 kesäkuuta, 2022

Kirjapino kirjabloggaajien kesälukumaratonille

Yöpöydän kirjat- blogin Niina järkkäsi lukumaratonin. Aattelin osallistua, vaikka unettomuuden aina vaan jatkuessa (nyt jo 13kk), mun lukeminen on huonontunu pikkuhiljaa. Syy unettomuuteen on löytynyt eli uniapnea, mutta hoitoa ilmeisesti saa odottaa loputtomiin. Että perkules vaan. Pelottaa oman hengen puolesta, koska mun vointi on heikentyny niin paljon.





Mutta ilosempaan eli kirjoihin:

Abir Mukherjee: A rising man
Kazuo Ishiguro: Klara ja aurinko
Brandon Sanderson: Ajan sankari
Liu Cixin: Synkkä metsä
Patricia G. Bertényi: Salaisuuksien galleria

Jospa saisin edes vähän luettua! Varsinkin Mukherjeen kirja on edistyny todella hitaasti. Katsotaan, saanko aloitettua maratonin jo tänään. Toivottavasti!

6 kommenttia:

  1. Voi ei miten pitkä unettomuusputki... Hyvä kun syy on löytynyt, mutta onpa harmi jos apua ei heti saa. Lukumaratonille olisi hauska joskus osallistua, mutta mieheni mielestä minun elämässäni on varmaan jo ihan tarpeeksi lukumaratonia muutenkin :) Joten en ole ainakaan tähän mennessä viitsinyt kiusata häntä vielä sellaisellakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hirveä putki unettomuudessa. Ja avun saanti kestää, koska korona pahentanu hoitojonoja ja nyt vielä sekin, että laitteita eli cpapeja ei komponenttipulan takia saa normaalia tahtia eli sekin vielä pidentään hoidonsaantia. Pelottaa.

      No eihän sulla maratoniin osallistuminen sitten eroa mitenkään tavan elämästä. :D Osallistut vaan menemään!

      Poista
  2. Aivan kauhea tilanne!! Tietysti hyvä, että syy nyt löytyi, mutta tuo hoidon puute on häpeällistä hyvinvointivaltiossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ja niinku tossa Kirjarikas elämänille, niin korona pahentanu jonoja todella paljon.

      Poista
  3. On kyllä perseestä tuo hoidon saamattomuus! Vaikea käsittää, että kun on diagnoosit ja kaikki, niin silti ei saa hoitoa.

    Mää toivon, että saat tuon Mukherjeen luettua niin päästään siihen toiseen osaan. Toivottavasti se ei jumita sen takia, että on niin paska :D Ite tykkäsin siitä kovasti :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On hiton hitaat jonot. Ylellä oli juttu tyypistä, joka on vuoden odottanu hoitoa, just edellisiin kommentteihin mainituista syistä.

      Enköhän mää sen pikkuhiljaa saa luettua. Isoin syy taitaa olla kieli, ku se ei oo niin helppoa ku vaikka I am Chinassa.

      Poista