02 kesäkuuta, 2019

Saga 5 & 6 & 7

Oon lukenu kiinostuneena tätä Saga- sarjaa. Tää Hazelin ja hänen vanhempiensa tarina on vienyt mut ihan menessään!




Viidennessä osassa koko perhe on hajalla. Marko tuolla, Alana ja Hazel muualla. He eivät tiedä toistensa tarkkaa sijaintia. Marko solmii Prinssi Robotti IV:n kanssa sopimuksen ja he etsivät yhdessä lapsiaan. Tietenkin kaikenlaisia mutkia tulee matkaan. Ja edelleen heidän kaikkien perässä ollaan.




Kuudennessa kirjassa Hazel on jo kouluikäinen ja isoäitinsä kanssa Maantuntumassa. Marko ja Alana eivät tiedä, että missä he ovat. Hazel paljastaa oman "sekarotuisuutensa" opettajalleen ja siitäki seuraa kaikenlaista. Jännitystä riittää!




Tässä seitsemännessä kirjassa perhe on taas kasassa, mutta sehän ei tietysti riitä. Pakomatka senkus jatkuu! Vaaroja piisaa ja kehen voi luottaa? Ja Alanakin on raskaana ja perheenlisäystä luvassa. 


Tää kirjasarja on kyllä mielenkiintoinen kaiken kaikkiaan. Harmi, ettei kahdeksatta ja yhdeksättä osaa oo suomennettu. En ainakaan googletuksella löytäny tietoa. Eikä meijän kirjastossa oo englanniksikaan noita osia. Haluaisin kyllä ehdottomasti lukea loppuun tämän sarjan!

Ps: Laitoin kirjastoon hankintaehdotuksen noista kahdesta jatko-osasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti