11 heinäkuuta, 2024

J. S. Meresmaa: Poika valkean, renki raudan

Oon ihan 😭, kun nyt on tää duologia luettu ja haluaisin vaan palata Rauniaraan ja tietää lisää näitten ihmisten ja olentojen ja elontojen elämistä. Jennyn kans luettiin tämä jatko-osakin.




Rakastan edelleen tätä maailmaa. Nyt ehkä vielä enämpi, ku ekan osan jälkeen. Oikeasti, puolet kirjasta meni siinä, ku surin sitä, että kohta oon lukenu tän. Se kertonee ihan tarpeeksi kuin paljon oon Rauniara-fani ja kuin mielenkiintoinen tää maailma on? Voitko, Meresmaa, pliiiiiiis, kirjottaa jatkoa tälle? 

Tässä oli osin samat tutut henkilöt kuin ekassa osassakin. Lisänä nyt Myrrys sai oman äänen. Moni asia selvisi, moni asia jäi auki. Oikeasti, niin paljon jäi auki ja vaivaamaan, että Meresmaa saa luvan kirjottaa tälle jatkoa! 💗😂 Minen kestä muuten!

Kuten instagrammissa kirjoitin tästä:
"Voisitko @jsmeresmaa millään jatkaa tän duologian trilogiaksi tai siitä vielä pitemmälle?😭 Tuntuu, ettei oo elämää tän jälkeen. Tykkäsin näistä tyypeistä niin paljon.♥️ Haluan tietää mitä Rauniarassa tulee tapahtumaan ja miten Malkan, Aronan ja Myrryksen elämät jatkuu."

Ekaa kerran elämässä joku kirja ja joku maailma kalahtaa muhun näin paljon, että ihan ruikutan kirjailijaa kirjoittamaan lisää tästä maailmasta ja näistä hahmoista. Huh huh!

En pysty edes kertomaan kirjan tapahtumista tän kummemmin, etten spoilaa ketään. Tuli niin monenlaisia yllätyksiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti